Startnewtab.info - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Generer Startnewtab.info dig, hver gang du åbner din webbrowser? Det betyder, at din computer er inficeret med dette malware, og det bør du gøre noget ved. Du skal dog ikke gå i panik – Startnewtab.info er ikke så farlig, men det kan dog give dig nogle problemer angående din it-sikkerhed.

Det er bedst at fjerne en infektion som Startnewtab.info automatisk. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det vil omgående finde og fjerne Startnewtab.info. Og hvis dit system er inficeret med nogle andre virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker at udføre denne fjernelse manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Startnewtab.info manuelle fjernelsesvejledning, som vi har lavet for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Startnewtab.info selv.

Hvis du skulle støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen forneden. Vi svarer alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Startnewtab.info og dets specifikke funktioner.

Om Startnewtab.info browser hijacker

Startnewtab.info falder ind under kategorien browser hijacker, og det betyder, at den vil ændre nogle indstillinger i dine webbrowsere. Først og fremmest vil den indstille startsiden til www.startnewtab.info i alle webbrowserne. Så næste gang du åbner din webbrowser, vil du se Startnewtab.info websiden i stedet for Google eller anden lovlig webside, som du bruger. Denne virus vil også udskifte din standardsøgemaskine, så hvis du forsøger at udføre en søgning i browseren, vil Startnewtab.info blive brugt som søgemaskine. Det er ikke praktisk, og det kan endda være farligt.

Startnewtab.info prøver på at skabe et billede af en pålidelig søgemaskine, som kan erstatte den søgemaskine, du hidtil har brugt. Men du skal ikke falde for det trick. Husk på, at der er tale om en virus, så den er fordærvet.

Startnewtab.info er tilbøjelig til at vise masser af sponsorerede links, som nok ikke er relevante for dine søgeforespørgsler. Vi kan ikke råde dig til at klikke på et af de sponsorerede links, for hvis du gør det, vil du omgående blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere og svindlere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Som du allerede ved, så fungerer Startnewtab.info som en browsertilføjelse. Den passer til alle de mest almindelige webbrowsere, såsom Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera og Safari.

Programmet opfører sig også som et adware, så når det først er installeret i systemet, vil det fylde alle disse webbrowsere med alle mulige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.

Således distribueres Startnewtab.info browser hijacker

Startnewtab.info spredes på samme måde som det meste andet malware af denne slags, nemlig bundtet med diverse freewareprogrammer, som kan downloades fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player fra en upålidelige webside, er der risiko for, at Startnewtab.info vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet bliver advaret om det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware – du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode og du skal ikke skynde dig. Det anbefales også, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Startnewtab.info

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Startnewtab.info, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Startnewtab.info virus

Sådan fjernes Startnewtab.info ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Startnewtab.info installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Startnewtab.info fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Startnewtab.info fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startnewtab.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Startnewtab.info fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Startnewtab.info og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startnewtab.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Startnewtab.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Startnewtab.info fra listen.
Sådan fjernes Startnewtab.info fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Startnewtab.info samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startnewtab.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Startnewtab.info fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Startnewtab.info være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Startnewtab.info fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Startnewtab.infoog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startnewtab.info, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Startnewtab.info fjernelse

 
Processer:
 

Relaterede billeder

 
related image #1 from Startnewtab.info
     
 

Om forfatteren

 
januar 29, 2017 08:25, januar 29, 2017 08:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *