Str-search.com Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Det ser ud til, at str-search.com bare er en ny version af Gl-search.com virus. Faktisk er GI-search.com nok allerede ude af drift, for hjemmesiden er utilgængelig, så det kan være, at str-search.com blot er en afløser.

Hvorfor mener vi, at denne hjemmeside er skadelig? Den klassificeres officielt som en browser hijacker, og den vil helt klart foretage ændringer i dine personlige indstillinger, så snart den er tilføjet webbrowseren. Hjemmesiden str-search.com er ikke selv en hijacker – denne hjemmeside er en følge af en skadelig browsertilføjelse. Den passer kun sammen med Google Chrome-webbrowseren, så computerbrugere med andre browsere behøver ikke bekymre sig om den.


str-search.com hijacker remove

Hvis du lagt mærke til, at str-search.com alt for tit dukker op i din webbrowser, er din webbrowser højst sandsynligt inficeret. Læs videre i denne artikel, hvor vi vil give dig en fuld vejledning til, hvordan du fjerner dette uønskede værktøj fra din webbrowser samt fremover beskytter din computer mod lignende virusser.

str-search.com – ny fane-hijacker

Der er nogle browser hijackere, som sigter efter din webbrowseres startside (såsom searchvaults.com), og samtidigt er der dem, der gerne vil kapre ny fane-siden og standardsøgemaskinen (såsom centralhubradio.com virus). str-search.com hører til kategori nummer 2, eftersom den højst sandsynligt vil tage kontrol over dine indstillinger for ny fane.


str-search.com results

Hvad betyder det? Det betyder, at du vil se denne hjemmeside, hver gang du åbner en ny fane i din Google Chrome-webbrowser. Lad os snakke lidt om, hvorfor den er farlig.

str-search.com har et klart, minimalistisk layout og minder derfor om en legitim søgemaskine, som f. eks Yahoo og Google. Det er grunden til, at mange brugere bare ignorerer de ændringer, som browser hijackeren foretager, og fortsætter med at bruge deres webbrowser med modificerede indstillinger. Vi har dog allerede advaret dig om, at den er farlig. str-search.com leverer resultater ved hjælp af Google tilpasset søgning, så derfor ser det ud som om, at Google kommer med alle resultaterne, og at du sagtens kan stole på dem. Men sådan forholder det sig ikke – søgeresultaterne er tilpasset, og svindlerne bag str-search.com indlemmer sponsorerede links i resultaterne, ligesom her:

Som du kan se, så har de sponsorerede links intet at gøre med det, du søgte efter, så det er fuldstændig spild af tid. Alle legitime søgemaskiner viser sponsoreret indhold, der har relevans for din søgeforespørgsel, og prøver at give dig den bedst mulige søgeoplevelse, men det kan du glemme alt om, hvis du benytter str-search.com som din søgeside.

Denne søgning er også farligt, fordi de sponsorerede links kan lede dig hen til hjemmesider, der tilhører it-kriminelle. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt.

Hvordan eliminerer man denne hijacker?

Det kan du gøre på to måder: du kan enten fjerne str-search.com selv, eller du kan simpelthen overlade opgaven til et professionelt værktøj. Først skal du åbne sektionen med udvidelser i Google Chrome-webbrowseren og finde udvidelsen str-search.com – det er nødvendigt, at du deaktiverer og fjerner den derfra.

Dernæst skal du finde alle de filer, der er gemt på din computer, og som har tilknytning til denne infektion. Det kan du gøre manuelt (hvis du er en erfaren computerbruger), eller du kan helt enkelt scanne din computer med Reimage eller SpyHunter. Det skulle kunne finde alle malwareprogrammer, der arbejder i dit system, og automatisk fjerne dem.

Automatiske fjernelsesværktøjer til str-search.com hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Str-search.com Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
marts 25, 2018 16:18, marts 25, 2018 16:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *