SuperCrypt Ransomware - Hvordan Fjernes Det?

 

SuperCrypt Ransomware er en meget farlig infektion, som computerbrugere i Europa er udsat for. Dette ransomware har Windows Servere med Windows 2003 og Windows Server operativsystemer som hovedmål. SuperCrypt ransomware arbejder næsten på samme måde som alle de andre ransomware – først krypterer det filer i serveren, hvorpå brugerne bliver bedt om at betale løsepenge for at kunne få filerne tilbage. Som du sikkert er klar over, så er de meget vigtige filer som regel gemt i Windows serverne. Det betyder, at brugerne simpelthen ikke kan risikere at miste dem, og derfor er de villige til at betale det gebyr, som SuperCrypt kræver. De bliver bange for, at de miste dem permanent og det får dem til at betale løsepengene. Det er ekstremt vanskeligt (eller skulle jeg sige umuligt) at fjerne dette ransomware manuelt, fordi det forsvinder, så snart filerne er krypteret. Det er så godt som umuligt at undgå infektion af dette ransomware.

Alle filer, der krypteres af SuperCrypt ransomware, vil blive ændret til .SUPERCRYPT udvidelsen. Du vil ligeledes finde en besked på dit skrivebord, der kaldes HOW-TO-DECRYPT-FILES.txt. Deri vil du finde en trin-for-trin vejledning, der forklarer, hvad du skal gøre for at få dine filer tilbage igen. Beskeden ser således ud:

Hvis du læser denne tekstfil, betyder det, at ALLE dine FILER er BLOKERET med den stærkeste militære cipher.

Alle dine data – mapper, fotos, videoer, sikkerhedskopier – alt er krypteret.

Du kan kun genoprette dine filer ved at kontakte os via supercrupt@mailer9.com

Det er kun OS, der har et program, som kan genoprette dine filer fuldstændigt.

Vedhæft til en e-mail:

  1. Tekstfil med din kode (”HOW TO DECRYPT FILES.txt”)
  2. En krypteret fil (vær venlig ikke at sende filer, der er større en 1 MB)

Vi vil kontrollere din kode fra tekstfilen og sende dig vores BETINGELSER samt din dekrypterede fil, som bevis på, at vi rent faktisk har et dekrypteringsprogram.

Husk:

Jo HURTIGERE du KONTAKTER OS, jo HURTIGERE vil du GENOPRETTE dine filer.

Vi vil ignorere dine e-mails, hvis de ikke har vedhæftningen med koden fra din ”HOW TO DECRYPT FILES.txt”

Hvis du ikke har modtaget et svar fra os, så prøv at kontakte os via offentlige e-mail tjenester, såsom Yahoo eller lignende.

Hvis du fuldfører disse instrukser, vil du modtage en vejledning, der fortæller dig, hvordan du betaler løsepengene og dermed får alle dine filer tilbage. Du vil blive bedt om at betale 300 euro via Bitcoin eller Ukash kuponer. Du bør tage med i dine overvejelser, at der ikke er nogen garanti for, at dine filer vil blive dekrypteret, hvis du betaler løsepengene. Men for øjeblikket findes der desværre ikke en antivirus applikation, som er i stand til at fjerne dette ransomware, og det dekrypteringsprogram til 300 euro, som tilbydes af cyber kriminelle, ser ud til at virke. Så for det tilfælde, at du ikke har nogen sikkerhedskopi af dine filer, som er gemt i den eksterne harddisk eller andre steder, er du nok nødt til at betale løsepengene for at få dine filer tilbage. Det er næsten også umuligt at beskytte dit system mod denne infektion, så snart hackerne er ude efter dig. Men der er nogle it-sikkerhedsaspekter ved dette ransomware, som du skal være opmærksom på. SuperCrypt kan infiltrere yderligere malware i dit system og det vil forblive dér, selv efter at du har betalt løsepengene. Derfor skal du scanne dit system med et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller Stopzilla.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SuperCrypt Ransomware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SuperCrypt Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel SuperCrypt Ransomware fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juni 8, 2015 08:32, juni 8, 2015 08:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *