Survey.circularly.xyz - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Survey.circularly.xyz kan måske se brugbar ud, men det er den ikke. Denne applikation klassificeres som en browser hijacker, så derfor bør den hurtigst muligt fjernes fra dit system.

Du kan fjerne denne infektion på to måder – enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge. Eftersom det er meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den fjernelsesmetode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er lagret på din harddisk. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne Survey.circularly.xyz. Og hvis dit system er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malwareprogram, og du foretrækker den manuelle fjernelse, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Survey.circularly.xyz manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkerne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Survey.circularly.xyz selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve virussen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Survey.circularly.xyz.

Om Survey.circularly.xyz browser hijacker

Survey.circularly.xyz forsøger at ligne en pålidelig og brugbar søgemaskine, men du skal ikke lade dig narre. Hvis du for det første søger på noget ved hjælp af Survey.circularly.xyz, vil du få en masse sponsorerede søgeresultater, som ikke har relevans for dine søgeforespørgsler. Så du vil blot spilde din tid. For det andet kan disse sponsorerede links lede dig hen til skadelige websider, så vi kan bestemt ikke råde dig til at klikke på nogen af dem.

Hvis du kommer til at klikke på et sponsoreret link fra Survey.circularly.xyz, vil du omgående blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med diverse virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Som vi nævnte ovenfor, er Survey.circularly.xyz en browser hijacker, så når den først er inde i dit computersystem, vil den foretage nogle ændringer i webbrowserne. Den vil f. eks udskifte din startside og standardsøgemaskine med www.survey.circularly.xyz, og hver gang du åbner din browser, vil den webside dukke op.

Survey.circularly.xyz minder også om et adwareprogram, idet det kan vise forskellige annoncer, mens du søger på internettet. Der er tale om alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer. Annoncerne, der vises af Survey.circularly.xyz, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte vare eller tjenester til favorable priser. Men du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed, så du klikker på en af annoncerne. Det er nemlig sådan, at de it-kriminelle bag Survey.circularly.xyz tjener penge – de får penge, hver gang du klikker på en af annoncerne.

Programmet er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, benytter de sig af adware som dette til at fremme deres websider og opbygge trafik til dem. Så hvis du beholder Survey.circularly.xyz på din computer, vil diverse hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte din dine webbrowsere hver dag, og det er ret farligt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Survey.circularly.xyz

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Circularly, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Survey.circularly.xyz virus

Sådan fjernes circularly ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Survey.circularly.xyz installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til circularly og relaterede parasitter såsom Annual Visitor Survey popup , Online Surveys Center popup , FindWide , Monstermarketplace Redirect Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Survey.circularly.xyz fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Survey.circularly.xyz fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med circularly, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Survey.circularly.xyz fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Survey.circularly.xyz og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Survey.circularly.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Survey.circularly.xyz virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern circularly fra listen.
Sådan fjernes circularly fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med circularly samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Survey.circularly.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Survey.circularly.xyz fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde circularly være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Survey.circularly.xyz fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Survey.circularly.xyzog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med circularly, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Survey.circularly.xyz fjernelse

 
Processer:
 

Survey.circularly.xyz skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 9, 2017 07:42, februar 9, 2017 07:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *