Sweetsearch.com - Hvordan Fjernes Det?

 

Sweetsearch.com er en webside, der præsenteres som en søgemaskine for studerende. Den ligner rent faktisk en normal søgemaskine, imidlertid er den i besiddelse af nogle andre egenskaber, som brugerne ikke kender til. Hvad der også er ret irriterende er, at programmet bliver infiltreret i computersystemet, ved at følge med andre programmer, og derved bliver installeret sammen med disse.

Når Sweetsearch.com først er inde i systemet, vil indstille den som din startside og standard søgeudbyder. Først og fremmest er det ret generende, især hvis du er vant til at benytte en særlig søgemaskine og det er vigtigt for dig at have en særlig startside. Ydermere så er søgeresultaterne på Sweetsearch.com ikke særlig præcise. Programmet inkluderer tonsvis af sponsorerede websider i søgeresultaterne og får dig til at klikke på dem. Du skal vide, at disse websider kan indeholde ondsindede trusler, så dit system kan blive inficeret.

Skaberne af Sweetsearch.com kan ligeledes indsamle oplysninger om, hvilke websider, du besøger, og endda registrere information, som du indtaster på internettet. Det betyder, at selv dine kodeord kan blive afsløret. Som du kan se, så er det under ingen omstændighed sikkert at have dette program i dit system. Du bør fjerne Sweetsearch.com, straks du opdager den på din computer.

Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern programmer listen, og afinstallér den derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret af denne hijacker/kaprer, da nogle af dem kan downloade igen eller nulstille browserindstillingerne tilbage igen. Skan med Spyhunter, da det identificerer den slags programmer ganske godt. Du bør også tjekke browserudvidelser for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis Sweetsearch.com ikke står opført, bør du bruge anti-malware værktøj, såsom Spyhunter til skanning af din computer. At du afinstallerer programmet fra din computer, ændrer ikke dine søgeudbydere, det stopper bare annoncerne i at dukke frem på din computer. Du er nødt til selv at gøre det manuelt. Afhængigt af den browser, du bruger, følg vejledningen herunder:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Sweetsearch.com fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Sweetsearch.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sweetsearch.com, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Sweetsearch.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 23, 2014 20:41, juli 23, 2014 20:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *