Websearch.the-searcheng.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Websearch.the-searcheng.info virus er en anden browser hijacker, der hemmeligt tager kontrol over Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari browseren. Det er et program, der udskifter din startside og standard søgeudbyder, uden at give dig mulighed for at gendanne dine tidligere indstillinger. Det kan ikke levere pålidelige søgeresultater, så derfor anbefales det at fjerne Websearch.the-searcheng.info virus hurtigst muligt.

For at gøre det manuelt skal du fuldføre punkterne i vejledningen, som du finder i slutningen af denne artikel. En automatisk fjernelse af Websearch.the-searcheng.info virus kan ske med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla. Du skal bare huske at opgradere det til den nyeste version, før du kører systemscanningen.

Om Websearch.the-searcheng.info virus

Websearch.the-searcheng.info virus ligner fuldstændig de tidligere udgivet Websearch.searchtheuniverse.info virus, Websearch.searchouse.info virus, Websearch.hotfindings.info virus osv. De har alle den samme brugerflade og anvender de samme metoder til at trænge ind i computersystemet. Desværre er der ingen af dem, der leverer gode søgeudbydertjenester. I stedet for forsøger de at fremme diverse sponsorerede websider.

websearch-the-searcheng-com-virus

Hvis du foretager en søgning ved hjælp af Websearch.the-searcheng.info, vil du kunne se, at det viser en lang række kommercielle sider, selv når de ikke svarer til dine søgeforespørgsler. Du vil også modtage en masse annoncer, der også omdirigerer til sponsorerede sider. Websearch.the-searcheng.info virus søger at forbedre trafikken til pågældende sider og det bliver betalt for affilieret markedsføring. Men det er imidlertid til stor ulempe for computerbrugerne, og det øger endda risikoen for, at dit system kan blive yderligere inficeret. Du kan simpelthen blive omdirigeret til inficerede websider, der er fulde af spyware eller andre trusler. Du rådes på det kraftigste til at fjerne Websearch.the-searcheng.info virus, før det sker.

Således distribueres Websearch.the-searcheng.info virus

Websearch.the-searcheng.info virus er bundtet med programmer fra internettet, som f. eks media players, PDF creators, download managers osv. Du skal være forsigtig, når du downloader den slags programmer. Du skal altid følge deres installationspunkter og afvise at udskifte din startside til ukendte websider. Du skal heller ikke godkende installationen af ekstra programmer, hvis du ikke kender dem. Det anbefales ligeledes at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, for de indeholder normalt information om eventuelle bundter.

Hvis dit system allerede er ramt, skal du fjerne Websearch.the-searcheng.info virus hurtigst muligt. Du skal huske at fjerne den fra alle ramte browsere. Nedenfor kan du finde vores vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner Websearch.the-searcheng.info virus fra Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Og husk at du er nødt til at fjerne det fra hver ramte browser separat.

Hvis du ikke har megen erfaring med den slags problemer, eller du ikke er vild med den manuelle løsning, kan du altid vælge en automatisk fjernelse, som er meget nemmere og hurtigere.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.the-searcheng.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom The-searcheng Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Websearch.the-searcheng.info virus

Sådan fjernes the-searcheng virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.the-searcheng.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.the-searcheng.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.the-searcheng.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med the-searcheng virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.the-searcheng.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.the-searcheng.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.the-searcheng.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.the-searcheng.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern the-searcheng virus fra listen.
Sådan fjernes the-searcheng virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med the-searcheng virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.the-searcheng.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.the-searcheng.info virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.the-searcheng.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller the-searcheng virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.the-searcheng.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Websearch.the-searcheng.info virus fjernelse

 
 

Websearch.the-searcheng.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 16, 2015 10:22, november 16, 2015 10:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *