TheaterMax - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

TheaterMax foregiver at være en nyttig applikation, der giver brugerne mulighed for at få en bedre online videooplevelse. Men det er dog ikke sandt. Programmet kategoriseres som et adware, fordi det viser diverse annoncer i brugernes netbrowsere. Hvis du har bemærket annoncer markeret med et ”Ads by TheaterMax” eller ”brought to you by ”TheaterMax” slogan i en af dine netbrowsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen. Hvis du ikke ved, hvordan du skal løse problemet, er du kommet til det rette sted. Vi vil i denne artikel forsyne dig med en hel vejledning til, hvordan du fjerner TheaterMax både manuelt og automatisk.

Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så vi anbefaler, at du gør det på den måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid. Yderligere vil det beskytte din computer mod lignende infektioner, så det er værd at have sådan en applikation installeret i din computer. Du kan naturligvis også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du gerne vil udføre det manuelt, så rul ned til slutningen af denne artikel og se nærmere på vores trin-for-trin vejledning for manuel fjernelse af TheaterMax. Denne proces kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet denne vejledning for at hjælpe dig. Du skal følge alle punkterne omhyggeligt. Hvis du støder på problemer under fjernelsen, skal du ikke tøve med at spørge os om det i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig. Hvis du gerne vil vide mere om selve TheaterMax, skal du bare læse videre.

Om TheaterMax

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle mulige former, såsom pop-up. pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue. De dukker af og til helt tilfældigt op, hvilket er virkelig forstyrrende. Og programmet er ikke bare generende men også ondsindet. Selvom annoncerne virker ret tiltrækkende, kan vi ikke anbefale, at du klikker på dem, for hvis du gør det, vil du blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret eller du kan endda miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Theater Max

TheaterMax er som et reklamenetværk, der er designet specielt for cyber kriminelle. Som du ved, så er de bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, og derfor benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres websider. Så hvis TheaterMax er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret så farligt.

TheaterMax vil også indsamle dine personlige oplysninger, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger oplysningerne til markedsføring. De tilpasser som regel annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem på den måde mere relevante og tiltrækkende for brugerne, og dermed stiger chancen for, at de vil klikke på annoncerne. Og det er netop formålet med TheaterMax, fordi udviklerne af det bliver betalt for hvert klik, du foretager på annoncerne.

Ud over det så er der ingen gyldig kontaktinformation på værktøjets officielle hjemmeside, og det er heller ikke et godt tegn. Hvis der skulle opstå problemer på grund af denne applikation, så er der ingen som tager ansvar for det.

Således distribueres TheaterMax

Du kan blive inficeret med dette malware ved at downloade og installere freebies fra upålidelige websider. Når du for eksempel downloader og installerer en media player eller download manager, er der risiko for, at TheaterMax vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Det er grunden til, at du skal være yderst opmærksom på installationsprocessen ved gratis software.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være TheaterMax eller anden uønsket applikation.Automatiske fjernelsesværktøjer til TheaterMax

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom TheaterMax, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af TheaterMax ads

Sådan fjernes TheaterMax ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom TheaterMax installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til TheaterMax
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af TheaterMax fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med TheaterMax samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TheaterMax, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse TheaterMax fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner TheaterMax. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af TheaterMax eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TheaterMax, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse TheaterMax fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med TheaterMax samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TheaterMax, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man TheaterMax fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse TheaterMax fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på TheaterMax. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TheaterMax, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

TheaterMax skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 8, 2015 17:56, februar 8, 2015 17:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *