Thirteen Degrees - Hvordan Fjernes Det?

 

Annoncer fra Thirteen Degrees kan dukke op på din computer, hvis den er inficeret med dette malware. Det kategoriseres officielt som et adware, så selve programmet er ikke særlig farligt. Men hvis du klikker på de annoncer, der vises af Thirteen Degrees, kan du komme ud for mere farlige trusler for din it-sikkerhed. Det kan dog være svært at undgå at klikke på annoncerne fra Thirteen Degrees, for de fylder stort set hele din skærm. Derfor skal du hurtigst muligt fjerne dette malware fra din computer.

Du kan slippe af med adware såsom Thirteen Degrees på to helt almindelige måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Da det er meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke, og hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker at fjerne Thirteen Degrees manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Thirteen Degrees manuelle fjernelsesvejledning. Du skal blot fuldføre alle punkter som beskrevet, og du vil på den måde være i stand til at fjerne virussen selv.

Men selvom du fjerner Thirteen Degrees manuelt, rådes du alligevel til at scanne din computer bagefter med et pålideligt anti-malwareprogram, for det kan infiltrere andre virusser i dit system, som også bør fjernes.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om de specifikke funktioner, som Thirteen Degrees omfatter. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om Thirteen Degrees adware

Selvom programmet ifølge beskrivelsen skulle være nyttig i sin egenskab af at kunne forbedre din søgeoplevelse helt gratis, så passer det ikke. Problemet er, at når Thirteen Degrees først er blevet installeret, vil det vise forskellige annoncer i alle dine webbrowsere. Annoncerne kan fremkomme som pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af Thirteen Degrees, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal dog ikke lade dig overtale af de annoncer, for de er for det meste falske. Det er simpelthen blot et udspekuleret forsøg på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du klikker på en af annoncerne fra Thirteen Degrees, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved Thirteen Degrees er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websteder, ja selv din IP adresse og e-mail adresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, og således bliver de mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det primære formål med Thirteen Degrees, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Thirteen Degrees adware

Thirteen Degrees er bundtet med andet gratis software, som man kan downloade fra internettet. Så når du downloader og installerer en media player eller PDF generator, er der risiko for, at Thirteen Degrees vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det.

Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og kunne foretage de nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skriftstørrelse, og det vil du nødigt overse. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at der vil blive installeret noget ekstra software ved siden af, som du ikke kender, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Thirteen Degrees eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Thirteen Degrees

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Thirteen Degrees, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Thirteen Degrees ads

Sådan fjernes Thirteen Degrees ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Thirteen Degrees installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Thirteen Degrees
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Thirteen Degrees fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Thirteen Degrees samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Thirteen Degrees, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Thirteen Degrees fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Thirteen Degrees. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Thirteen Degrees eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Thirteen Degrees, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Thirteen Degrees fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Thirteen Degrees samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Thirteen Degrees, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Thirteen Degrees fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Thirteen Degrees være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Thirteen Degrees fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Thirteen Degrees. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Thirteen Degrees, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Thirteen Degrees fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
maj 13, 2016 07:35, maj 13, 2016 07:35
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *