Torcho.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Torcho.com virus er en browser hijacker, der kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, når brugerne downloader gratis applikationer fra internettet. Den kan være bundtet med en bred vifte af programmer, som slet ikke oplyser om den. Når værktøjet først er inde i systemet, ændrer det din søgning til det værre og gør det umuligt for dig at søge efter information på internettet eller besøge dine foretrukne websider.

Programmet udskifter din startside og søgeudbyder med Torcho.com uden overhovedet at få din tilladelse til det. Ved første øjekast kan du ikke se, at denne webside på en eller anden måde er forbundet med it-kriminelles aktiviteter. Men så snart du foretager en søgning med den, vil du hurtigt finde ud af, at Torcho.com virus tilføjer en lang række sponsorerede websider i dine søgeresultater, uden at de skiller sig ud fra resten. Nogle brugere har også bemærket en stor mængde annoncer, når de benytter denne søgeudbyder. Torcho.com virus er ude på at reklamere for diverse detailhandlere online og således øge trafikken til deres websider. Selvom det ikke nødvendigvis betyder, at det forsøger at lede dig hen til ondsindede sider, kan dét netop ske, og så vil du have større problemer at kæmpe med.

Du beskytter bedst dine browsere mod kapring ved at være mere opmærksom på det, som du installerer i dit system. Du skal altid læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads. De kan afsløre, om programmet vil prøve på at ændre nogle browserindstillinger eller tilføje ekstra værktøjer. Du skal også vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, så du kan have kontrol over de valgfrie indstillinger. Du skal aldrig gå med til at ændre din startside til ukendte websider eller installere ekstra programmer, som du ikke kender.

For at fjerne Torcho.com virus, skal du åbne Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere alt, der har forbindelse til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, som blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. Hvis du gerne vil finde dem, er det en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Torcho.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Torcho.com fra listen.

Sådan fjernes Torcho.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) ->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Torcho.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgeboksen. Højre-klik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og en scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgefeltet. Hvis filen eksisterer, så omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Torcho.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Torcho.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Torcho.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Torcho.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 1, 2016 07:39, maj 1, 2016 07:39
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *