TorqueShip - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

TorqueShip kan umiddelbart virke som en nyttig applikation, men det er blot endnu et generende malware program, som du ikke skal beholde på din computer.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med TorqueShip eller ej, for annoncerne, der vises af TorqueShip, er som regel markeret med slogan, såsom ”Ads by TorqueShip” eller ”Brought to you by TorqueShip”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Den automatiske måde er den nemmeste måde, når det drejer sig om at fjerne virus ligesom TorqueShip. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det skulle automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod andre infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du foretrækker at fjerne det manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin TorqueShip manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne noget komplicerede proces. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne TorqueShip ved egen hånd.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om TorqueShip og programmets specifikke funktioner.

Om TorqueShip adware

Som vi nævnte før, så er denne applikation et adwareprogram. Det betyder, at når TorqueShip først er blevet installeret, vil det oversvømme dine browsere med forskellige annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også åbnes en ny fane eller et nyt vindue i din browser.

Annoncerne, der vises af TorqueShip, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det fupnummer, for tilbuddene er for det meste falske. Det er simpelthen et udspekuleret trick, der skal få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en af de annoncer, der vises TorqueShip, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdtjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved TorqueShip er dataindsamling. Når det først er inde i systemet, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller selv din IP adresse eller e-mailadresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, og således bliver de mere relevante og interessante for lige netop dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Det er det vigtigste formål med TorqueShip, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres TorqueShip adware

TorqueShip spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig ved at være bundtet med forskellige gratis freeware programmer, som kan blive downloadet fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en download manager eller media player, er der risiko for, at TorqueShip vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du er klar over det. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og så skal din computer i øvrigt være beskyttet af et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til TorqueShip

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom TorqueShip, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af TorqueShip Ads

Sådan fjernes TorqueShip ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom TorqueShip installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til TorqueShip
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af TorqueShip fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med TorqueShip samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TorqueShip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse TorqueShip fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner TorqueShip. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af TorqueShip eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TorqueShip, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse TorqueShip fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med TorqueShip samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TorqueShip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man TorqueShip fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde TorqueShip være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse TorqueShip fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på TorqueShip. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TorqueShip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel TorqueShip fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 20, 2015 09:02, september 20, 2015 09:02
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *