Traffic-media.co Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Sammensværgelse, fupnumre: hackere holder aldrig op med at forsøge at invadere brugernes fortrolige oplysninger og sikkerhed. Traffic-media.co stræber efter at påvirke computersystemerne og brede et stort net af bedrageri og svig ud, som kommer fra alle de ligesindede potentielt uønskede programmer (PUP’er). Som tiden går, efter at brugerne er blevet opmærksomme på Traffic-media.co infektionen, jo mere generende bliver popup-annoncer.

Om Traffic-media.co popup

Traffic-media.com anses for at være et reklamestøttet software. Denne form for trussel er ikke den værste diagnose. Det er vigtigt, at man ved, hvordan man genkender selv de rudimentære tegn på denne infektion, også selvom det ikke er en ekstrem farlig situation. Traffic-media.co adware kan indlede mere intense angreb, så du senere hen kan blive mødt af for eksempel et ransomware.

Traffic-media.com popup-annoncerne er ubrugelige og man skal ignorere dem for enhver pris. Man skal ikke så meget som overveje at klikke på dem og gå ind i deres huler, hvor ondsindede programmer sover. For hvis man interagerer med disse annoncer, kan skadelige applikationer hurtigt vågne op og hoppe ind i computersystemet. Din computers allerede nedsatte hastighed vil blive yderligere påvirket på en negativ måde, som f. eks at systemet går ned samt andre forstyrrelser.

Trafficmedia.com popup-annoncerne kan være fokuseret på at stimulere forskellige følelser, såsom frygt eller interesse. Sikkerhedssvindlere kan forsøge at overbevise brugerne om, at deres system er kompromitteret af forskellige trusler. De bruger alle disse tricks for at kunne sprede tilføjelser, skadelige browserudvidelser og plug-in programmer.

Derudover tjener hackerne en formue på at vise disse popup-annoncer, eftersom tredjepartsudbyderne betaler for, at deres annoncer bliver vist. Det er den mest luskede måde at øge webtrafikken på til deres centrale domæner.

Traffic-media.com adware kan benytte sporende cookies for at overvåge og indsamle data vedrørende din identitet og personlighed. Oplysninger om søgevaner, mest besøgte sider, bankoplysninger, kodeord og e-mailadresser kan blive indsamlet og derefter solgt til tredjepart.

Således distribueres Traffic-media.com popup

Trafficmedia.com begynder sin rejse gennem computersystemerne fra starten af installationen af gratis programmer, fra mistænkelige domæner med dårligt ry samt andre skødesløse søgevaner.

Der bliver aldrig klart advaret om, at gratis software kan indeholde medfølgende materiale. Mange forventer ikke denne tilføjelse, for de er slet ikke klar over, hvordan det gøres. Faktisk bliver dette ekstra software automatisk installeret i løbet af grundopsætningen, når man følger et bestemt mønster. Det betyder, at alle de anbefalede softwareprogrammer kan blive installeret uden modstand.

Så vend situationen ved ikke at lade de planlagte valg blive udført. Avancerede installationer er en praktisk løsning, hvor du kan gennemse afkrydsningsfelterne med det software, som det gratis program indeholder. Fravælg dem alle, så PUP’er ligesom Trafficmedia.com popup ikke bliver installeret.

SpyHunter eller Malwarebytes kan rense din computerskærm for Traffic-media.co popup-annoncerne. Disse anti-malwareprogrammer vil udføre regelmæssige tjek og advare dig, hver gang noget truer dit computersystem.

Nedenfor kan du finde den manuelle fjernelsesvejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Traffic-media.co popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Trafficmedia.co Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Traffic-media.co popup

Sådan fjernes Trafficmedia.co popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Traffic-media.co popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Trafficmedia.co popup og relaterede parasitter såsom Media Updater , Ads by Kazu Media , Ads by Rich Media View , Jdn.opendone.net popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Traffic-media.co popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Trafficmedia.co popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Traffic-media.co popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Trafficmedia.co popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Traffic-media.co popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Trafficmedia.co popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Traffic-media.co popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Trafficmedia.co popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Traffic-media.co popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Trafficmedia.co popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Traffic-media.co popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Traffic-media.co popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Trafficmedia.co popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Traffic-media.co popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Trafficmedia.co popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Traffic-media.co popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 10, 2016 07:15, juli 15, 2017 22:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *