TV Wizard - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

TV Wizard adware er det, som bliver installeret på brugernes computer uden at de selv er klar over det. Hvis du bemærker en masse annoncer af denne slags, men du erindrer ikke at have installeret noget lignende – kan dette være årsagen. TV Wizards fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populær netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Det kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program) på grund af, at det udfører flere ondsindede handlinger. Selvom udviklerne af dette adware hævder, at det vil forbedre din søgning ved at give dig mulighed for at se gratis online TV, så passer det ikke. Du vil i stedet for modtage en masse tilfældige popup annoncer i din netbrowser. Det kan ikke anbefales at klikke på annoncerne, da de kommer fra tredjeparter, og hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til deres hjemmesider, som er inficeret og kan skade din computer. Det vil desuden indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller endog dine IP adresser, og overføre denne information til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til oplysningerne, og gør dem således mere interessante for dig. Omtrent alle specialister indenfor cyber sikkerhed kategoriserer dette adware som ondsindet, som du ikke skal beholde på din computer.

Denne applikation distribueres via gratis downloads samt fra den officielle hjemmeside gettvwizard.com. Det værste ved det er, at det kan være bundtet med noget alvorligt malware – såsom browser hijackere. Når du downloader og installerer noget gratis software fra en hjemmeside, der virker mistænkelig, er der risiko for, at du vil installere TV Wizard ved siden af. Du er nødt til at være yderst forsigtig under installationen af den slags software, hvis du gerne vil undgå, at det sker. Du skal ikke springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Læs alle vilkår og betingelser, og du skal ikke godkende installationen af ekstra software. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med dette adware, anbefaler vi på det kraftigste, at du scanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. For at udføre det manuelt, skal du blot følge vores trin-for-trin TV Wizard fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan afinstalleres TV Wizard

Fjernelse af TV Wizards’ hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter TV Wizard og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af TV Wizard fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til TV Wizard og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af TV Wizard fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til TV Wizard samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af TV Wizard fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner TV Wizard. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til TV Wizard

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom TV Wizard, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
april 25, 2015 08:25, april 25, 2015 08:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *