UltraCoupon Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

UltraCoupon Ads er en applikation, som formodes at hjælpe computerbrugere med at finde shopping tilbud i netbutikker. Desværre er den kategoriseret som et potentielt uønsket program på grund af nogle funktioner, den har, og sikkerhedseksperter anbefaler at fjerne den, så snart den opdages i systemet. UltraCoupon kan føjes til de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome uden brugerens tilladelse. Den følger med freeware applikationer fra internettet, herunder diverse musik- eller videoafspillere, download managers, osv. Nogle brugere har bemærket, at den fulgte med tredjeparters software, såsom CNET, Softonic, InstallRex og så videre. Desværre oplyser en del freeware ikke ordentlig om disse ekstra sammenblandinger, og brugerne tilføjer dem, uden at have intention om det. Det er det, der som regel sker med UltraCoupon.

Lige så snart programmet er inde i systemet, vil det vise alle mulige former for reklamer, herunder reklamebannere, in-text annoncer, popup meddelelser, der siger at være bragt af UltraCoupon. De fleste af disse annoncer har et tvivlsomt indhold. De indeholder enten links til kommercielle hjemmesider, der har brug for mere trafik, eller de indeholder endda installationsprogrammer til diverse ubrugelige optimeringsværktøj, værktøjslinjer og andre potentielt uønskede programmer. Skaberne af UltraCoupon bliver betalt for ethvert klik på disse annoncer og tjener penge fra affiliate/tilknyttet markedsføring. Selv om affiliate markedsføring er lovlig, så bruger UltraCoupon urimelige metoder til at blive installeret, og det kategoriserer det som et potentielt uønsket program eller en adware. Det kan ikke anbefales at klikke på annoncer af UltraCoupon, da du kan ende med at besøge skadelige sider eller installere indgribende værktøj, der senere hen kan give dig flere problemer.

En anden vigtig ting, du bør vide om denne adware er, at den kan overvåge dine søgevaner. Det er ikke alle computerbrugere der kender til de fare, der opstår ved at deres søgehistorik og anden søgeinformation bliver sporet. UltraCoupon kan få adgang til dine søgeforespørgsler, alle hjemmesider, som du har besøgt, og endda alle data, du indtaster, mens du surfer på internettet. Som du kan forstå, så inkluderer det dine brugernavne, e-mails, kodeord og anden følsom information. Hvis cyberkriminelle får afgang til disse data, kan de nemt give dig yderligere problemer. Når din søgehistorik bliver opsporet, kan det ligeledes involvere dig i yderligere affiliate markedsføringskampagner. I bund og grund vil du begynde at modtage annoncer, der svarer til dine seneste søgeforespørgsler eller mest besøgte hjemmesider.

For at undgå UltraCoupon og lignende adware, der søger affiliate indtægt, skal du være mere forsigtig med, hvad du downloader fra internettet, og sørg for at du foretager en sikker søgning. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation i stedet for en normal. Selvom den vil tage længere tid, vil du være i stand til at kontrollere valgfri downloads og afvise at tilføje ukendte programmer. Fravælg valgmuligheder, der fortæller om ukendte, ekstra downloads. Du skal heller ikke gå med til at ændre din startside til en ukendt hjemmeside, dermed undgår du browserhijacking/kapring. Sørg for, at du aldrig besøger mistænkelige hjemmesider eller klikker på tilfældige popup meddelelser, hvis du bemærker nogen, når du søger på internettet. Disse er de vigtigste tips, der skulle kunne hjælpe dig med at undgå lignende problemer fremover.

Det er stærkt anbefalet at fjerne UltraCoupon Ads, så snart du opdager dem i din computer. Skan din PC med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Og du skal huske at opgradere programmet til den nyeste version, før du kører dens skanner. I slutningen af denne artikel kan du finde en komplet vejledning til, hvordan du manuelt fjerner UltraCoupon Ads.Automatiske fjernelsesværktøjer til UltraCoupon Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom UltraCoupon Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Særlige instruktioner til fjernelse af UltraCoupon Ads

Sådan fjernes UltraCoupon Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom UltraCoupon Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til UltraCoupon Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af UltraCoupon Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med UltraCoupon Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UltraCoupon Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse UltraCoupon Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner UltraCoupon Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af UltraCoupon Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UltraCoupon Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse UltraCoupon Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med UltraCoupon Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UltraCoupon Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man UltraCoupon Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde UltraCoupon Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse UltraCoupon Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på UltraCoupon Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UltraCoupon Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

UltraCoupon Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 18, 2014 08:18, december 1, 2014 11:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *