Uncheckit Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

At anvende en enhed, som kan tage sig af installationsprocedurer, synes at være den ultimative løsning for it-sikkerhedsamatører. Uncheckit applikationen dukker op som en prædikant, der lover at beskytte mod ekstra programmer, der forsøger at trænge ind i systemet, og den advarer brugerne, hvis disse programmer alligevel formår at gøre det.

Om Uncheckit Ads

Mere erfarne forskere fremlægger nogle argumenter, der betvivler denne såkaldte Uncheckit redningsmand. Programmet er designet til at beskytte mod potentielt uønskede programmer (PUPs), men hvad nu hvis det er en del af denne tvivlsomme klan og tilhører gruppen med reklame-støttet software (adware)? Det ville betyde, at programmet ind imellem ikke udfører sit primære formål og efterlader en liste med anbefalet software urørt, eftersom der ikke er nogen som gør oprør. Der er dog tilfælde, hvor dette program vil tjene sit hovedformål og forhindre dit system mod skade. Denne system-beskyttende indstilling er som sagt ikke altid i funktion og kan have huller. Det er trods alt et gratis program, hvilket betyder, at man ikke er garanteret en 100% succesrate.

Ads by Uncheckit vil gå hen og blive en byrde, som du konstant skal bære på dine skuldre. Det er en af de negative bivirkninger ved denne medicin fra PUPs. Ironisk nok kan Uncheckit adware forårsage ondsindede infektioner ved at vise annoncer uden brugerens tilladelse. Disse Uncheckit Ads prøver konstant at fremme tvivlsomme former for software eller opdateringer til dine allerede eksisterende programmer. Du må endelig ikke downloade nogle af disse produkter, det reklamerer for, da du kan få en alvorlig malware-infektion ind i systemet, som kun et gedigent anti-malware værktøj kan klare.

Derudover vil en anden ikke ordineret funktion dukke op: ugyldig omdirigering til websider, som samarbejder med Uncheckit adware. Nogle af de websteder kan være styret af tredjepartspartnere og være skabt med det ene formål at inficere systemer med skadelige applikationer.

Alt i alt virker Uncheckit adware ikke som et særligt pålideligt program, da det også kan spore dine personlige oplysninger og søgehistorik, selvom det ikke skal gøre det.

Således distribueres Uncheckit Ads

Hvis du ikke er blevet lokket hen til Uncheckit.com og du ikke har downloadet den gratis applikation manuelt, har dette adware nok sneget sig ind på dig, uden at du vidste det. Programmet benytter faktisk den samme distributionsmetode, som det oprindeligt prøver at forhindre. Installation af gratis software bliver almindeligvis sat i gang af hackere. De udfylder den unødvendige sektion, der kaldes anbefalet software. Disse omfatter alle de programmer (som regel PUPs), som vil blive installeret automatisk, hvis brugerne vælger en grundopsætning. Uncheckit applikationen er beregnet til at gribe ind i det øjeblik og fravælge alt i det afkrydsningsfelt.

Du kan imidlertid med held selv gøre det ved at udføre installationsprocessen med en brugerdefineret indstilling.

Installer et lovligt anti-malware værktøj, så du kan beskytte dig selv mod direkte og luskede angreb. Reimage, Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes vil uden nåde og empati knuse disse parasitter. Du kan også anvende den manuelle trin-for-trin Uncheckit fjernelsesvejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Uncheckit Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Uncheckit Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Uncheckit Ads

Sådan fjernes Uncheckit Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Uncheckit Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Uncheckit Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Uncheckit Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Uncheckit Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Uncheckit Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Uncheckit Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Uncheckit Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Uncheckit Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Uncheckit Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Uncheckit Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Uncheckit Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Uncheckit Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Uncheckit Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Uncheckit Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Uncheckit Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Uncheckit Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Uncheckit Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Uncheckit Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 25, 2016 07:54, juni 25, 2016 07:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *