Under-cover.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Under Cover Virus
 

Der er for nyligt kommet et nyt hjælpeprogram på banen. Det kaldes Under-cover.info eller Under Cover søgemaskine. Programmets slogan er Search Under Cover, og det skulle tilsyneladende give sine brugere mulighed for at surfe helt privat online. Men de brugere, som er blevet introduceret (ret tvungen) til dette software til online søgning, har givet en ganske blandet kritik af det. Introduktionen til Under Cover-udvidelsen, som udviklerne har lavet, er sandelig også ret tvivlsom.

Holder udviklerne af Under Cover-udvidelsen, hvad de lover?

Lad os først kigge på den information, som Om-afsnittet på Under-cover.info startsiden leder os hen til. Præsentationen af søgeværktøjet chokerer med alle sine bekendtgørelser om de mest populære søgeudbydere. Disse påstande, såsom den følgende, der er rettet mod verdens førende søgemaskine, nemlig Google, har en modsat virkning. De er beregnet til at skræmme Google-brugerne, men den slags anerkendte værktøjer kan ikke så let blive overmandet af bemærkninger fra et eller andet ukendt program, som antyder følgende:

Google ved og sælger, hvad du søger

De hemmelighedsfulde udviklere af Under Cover-udvidelsen går videre til at bagtale Microsoft og Yahoo. Imidlertid hævder de, at under-cover.info søgeværktøjet er SSL (Secure Socket Layer) krypteret. SSL er en standard krypteringstjeneste, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser, hvilket sikrer, at alle data forbliver private. De erklærer også, at de anvender FS (Forward Secrecy eller Perfect Forward Secrecy) sikre kommunikationsprotokoller, der sikrer beskyttelsen af tidligere online sessioner. Udover det hævdes det, at Under-cover.info søgemaskinen ikke registrerer din søgehistorik, og den får også besked på ikke at indlemme eventuelle værktøjer fra tredjepart.

Men lad os fjerne vores opmærksomhed fra den slags populistiske udsagn og rette den mod den reelle oplevelse, som brugerne af Under Cover-tilføjelsen har. Til trods for udviklernes udtalelser har Under-cover.info søgeværktøjet ikke modtaget de mest positive anmeldelser fra brugerne, som i den grad har placeret dette stykke software blandt de såkaldte rogue af slagsen. Og ikke uden grund. It-sikkerhedsforskere indrømmer, at Under Cover plug-in er en browser hijacker – noget vi allerede har antydet i det indledende afsnit i vores indlæg. Dernæst har brugerne fortalt, at relevansen af søgeresultaterne, der frembringes af Under-cover.info plugin, er temmelig tvivlsom. Endvidere har de nævnt, at de har bemærket en øget mængde og intensitet af reklamer, både hvad angår enkelte annoncer på uspecificerede domæner samt hele websider, der bliver vist. Det, som rejser flest spørgsmål, er det faktum, at de også har bemærket, at disse annoncer ikke virker til at være tilfældige, men faktisk er meget specifikke og tilpasset i henhold til brugerne selv. Derfor anbefaler vi, at man fjerner Under-cover.info applikationen fra pc’en, da dette program viser klare tegn på at være et PUP – potentielt uønsket program.

Hvordan fjerner man Under-cover.info fra sin pc?

Vi har to midler, du kan tage i brug for at fjerne Under-cover.info browser hijackeren fra din computer. Det ene er en automatisk fjernelse, det andet en manuel slettelse. Til den automatiske fjernelse kan du bruge en af følgende malware-scannere: Reimage, Spyhunter, Hitman. Angående den manuelle fjernelse kan du følge vejledningen, der er illustreret med skærmbilleder. Hvad er forskellen mellem de to metoder? Den første er en hurtigere og mere effektiv måde at håndtere malware-infektioner på. Derudover vil dit computersystem være beskyttet fra det øjeblik, du downloader og installerer antivirus-applikationen. Den anden er en fuldstændig gratis metode til at fjerne enkelte malware-trusler.

Hvordan er din computer blevet inficeret med Under-cover.info?

Det skyldes enten bundtning eller skødesløs søgning, hvor konsekvensen var en infektion med Under Cover hijackeren. Derfor er du nødt til at være opmærksom på begge dele. Med hensyn til bundtning skal du installere freeware i en Avanceret indstilling, for at du kan fjerne alt det medfølgende fra den primære applikation. Med hensyn til dine online vaner skal du være opmærksom på de mulige farer ved at navigere rundt på illegale domæner osv.Automatiske fjernelsesværktøjer til Under-cover.info Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Under-cover.info Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Under-cover.info Virus

Sådan fjernes Under Cover Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Under-cover.info Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Under-cover.info Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Under-cover.info Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Under Cover Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Under-cover.info Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Under-cover.info Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Under-cover.info Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Under-cover.info Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Under-cover.info Virus fra listen.
Sådan fjernes Under-cover.info Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Under Cover Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Under-cover.info Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Under-cover.info Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Under-cover.info Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Under Cover Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Under-cover.info Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Under-cover.info Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 6, 2016 16:03, december 6, 2016 16:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *