Unfriend Watch - Hvordan Fjernes Det?

 

Ved første øjekast kan Unfriend Watch virke som en nyttig applikation, men det er blot endnu et ondsindet malwareprogram, som ikke bør være installeret på din computer. Nye undersøgelser har afsløret, at det skal kategoriseres som adware, for når det først er installeret, vil det oversvømme dine browsere med annoncer.

Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer en inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal fjerne det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan man enten manuelt eller automatisk fjerner Unfriend Watch, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Siden det er meget nemmere at gøre det må den automatiske måde, anbefaler vi dig at vælge den fremgangsmåde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, kan du finde vores trin-for-trin Unfriend Watch fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces. Du skal blot forsøge at fuldføre alle punkter korrekt, og du vil dermed være i stand til at fjerne Unfriend Watch ved egen hånd.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen forneden, og vi vil gøre vores bedste for at yde dig den nødvendige assistance. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om de specifikke funktioner, som Unfriend Watch er i besiddelse af.

Om Unfriend Watch adware

Den beskrives som en brugbar applikation, der vil hjælpe dig med at overvåge din venneliste på Facebook og du vil kunne se dem, som fjerner dig fra deres venneliste. Men funktionaliteten ved dette malware er tvivlsom og det har nogle ulemper. Unfriend Watch vil fylde dine browsere med alle mulige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. En ny fane eller et nyt vindue med en annonce kan ligeledes dukke frem i din browser.

Annoncerne, der vises af Unfriend Watch, viser sig som regel på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer til rigtig gode priser. Du skal dog ikke falde for det fupnummer, for tilbuddene er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre, for du vil straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Unfriend Watch adware

Dit computersystem kan blive inficeret med Unfriend Watch, blot ved at du downloader og installerer gratis software, eller hvis du klikker på annoncer på upålidelige hjemmesider. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du helst ikke besøge hjemmesider med et tvivlsomt ry, og du skal altid være meget opmærksom på installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående fjerne dette malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Unfriend Watch

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Unfriend Watch, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Unfriend Watch ads

Sådan fjernes Unfriend Watch ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Unfriend Watch installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Unfriend Watch og relaterede parasitter såsom Crime Watch Ads .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Unfriend Watch fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Unfriend Watch samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Unfriend Watch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Unfriend Watch fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Unfriend Watch. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Unfriend Watch eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Unfriend Watch, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Unfriend Watch fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Unfriend Watch samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Unfriend Watch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Unfriend Watch fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Unfriend Watch være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Unfriend Watch fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Unfriend Watch. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Unfriend Watch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Unfriend Watch fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
august 8, 2015 08:56, august 8, 2015 08:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *