UniCoupon Deals - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

UniCoupon Deals er et gratis program, der klassificeres som en adware på grund af de uretfærdige infiltrationsmetoder og visse funktioner den har. Programmet hævder at være en fantastisk applikation for online handlende, og som kan hjælpe dig med at spare din tid og penge, ved at finde de bedste tilbud fra en lang række e-handel hjemmesider. Virkeligheden er imidlertid en lidt en anden, og de fleste af UniCoupon Deals kan endda være skadelige. Hvis du klikker på annoncerne, som vises af denne adware, vil du højst sandsynlig blive omdirigeret til tredjeparters hjemmesider, hvilke kan være inficeret. UniCoupon Deals kan dukke op på forskellige måder, såsom i-tekst annoncer, beskeder med produktsammenligninger samt anmeldelser, kuponer, promokoder eller andet interaktivt indhold.

unicoupon-deals

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/09/unicoupon-deals.png

Denne adware kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Internet Explorer og Google Chrome. Den minder om en masse andet adware, som for eksempel Savings Wizard og Coupon Server. Computerbrugere giver normalt tilladelse til installation af denne og linende adware, uden at de ved det. UniCoupon følger med diverse freeware programmer fra internettet, og hvis du ikke er opmærksom på deres installationsindstillinger, kan du komme til at godkende tilføjelsen af ekstra programmer, såsom denne adware. Af denne grund anbefales det altid at vælge en Brugerdefineret installation, og følge omhyggeligt hvert et punkt, så du undgår at acceptere alle medfølgende programmer, som du ikke kender.

Det største problem ved UniCoupon Deals er de uendelige omdirigeringer til sponsorerede hjemmesider. Det er ikke bare meget irriterende, men det betyder samtidigt, at din computer kan nås af cyberkriminelle. Den slags reklamenetværk benyttes ofte til annoncering af ubrugelige eller endog skadelige programmer samt udvikling af trafik for sponsorerede hjemmesider. Så tænk dig om en ekstra gang, før du klikker på UniCoupon Deals, uanset hvor interessante de virker. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparts hjemmesider, der kan være inficeret, og forårsage skade i din computer eller i dine fortrolige oplysninger. På trods af, at UniCoupon hævder at hjælpe dig med at spare både din tid og penge, vil den forårsage flere problemer end rent faktisk at hjælpe dig.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne UniCoupon adware fra din computer, så snart du opdager dens infiltration. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at downloade et anerkendt anti-spyware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes, Stopzilla eller andet pålideligt anti-malware program, og scanne dit system med det. Det vil automatisk finde alle skadelige applikationer og fjerne dem. Se vores vejledning til manuel fjernelse af UniCoupon adware nedenfor, så du kan lære at gøre det manuelt.

Særlig vejledning til fjernelse af UniCoupon

Sådan fjernes UniCoupon Deals ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom UniCoupon Deals installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til UniCoupon Deals og relaterede parasitter såsom CartWheelShopping Deals , PriceCongress Deals , Hot Deals popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af UniCoupon Deals fra dine browsere

  Top Fjernelse UniCoupon Deals fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med UniCoupon Deals samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UniCoupon Deals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med UniCoupon Deals samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UniCoupon Deals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse UniCoupon Deals fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner UniCoupon Deals. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af UniCoupon Deals eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UniCoupon Deals, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til UniCoupon Deals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom UniCoupon Deals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
november 11, 2014 07:46, november 11, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *