UNiDealse - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: UniDeeallsi
 

UNiDealse kan ved første øjekast virke som en nyttig applikation, men det er blot endnu et ondsindet værktøj, som ikke bør være installeret på din computer. Det ligner andre adwareprogrammer – det viser kun diverse annoncer i alle dine netbrowsere.

Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret, skal du omgående træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne denne generende applikation. Den kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, anbefaler vi dig at vælge den metode. Du skal blot downloade og installere et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid på kun få sekunder. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret på din PC. Du kan også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Denne fjernelse kan fuldføres manuelt, hvis du er villig til at benytte den metode. Vi har udviklet en trin-for-trin UNiDealse fjernelsesvejledning, der kan hjælpe dig gennem denne proces. Du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil dermed være i stand til selv at fjerne denne infektion. Men selvom du fjerner UNiDealse manuelt, råder vi dig stadigvæk til at scanne din computer med et pålideligt anti-malware program, fordi dette adwareprogram kan nemlig infiltrere andre infektioner i dit system, og det nødvendigt ligeledes at fjerne dem.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved UNiDealse, skal du blot læse videre.

Om UNiDealse adware

Udviklerne af dette adwareprogram beskriver det som et nyttigt og gratis værktøj, som skulle kunne hjælpe brugerne med at spare deres tid og penge, ved at forsyne dem med diverse kommercielle links, kuponer og tilbud, når de handler online. Men det fungerer slet ikke på den måde.

Alle de tilbud, der vises af UNiDealse, fremkommer i generende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. De dukker helt tilfældigt op, hvilket er ret forstyrrende. Desuden er det også ondsindet – hvis du klikker på en af annoncerne, der vises af UNiDealse, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine penge.

Det er en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari. Programmet kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Som du sikker ved, så har de ikke adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google eller Facebook ads, så derfor benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres hjemmesider. Så hvis UNiDealse er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i dine netbrowsere til dagligt, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved dette malware er indsamling af data. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger disse oplysninger til formål vedrørende markedsføring. Det vil sige, at annoncerne bliver tilpasset i henhold til de indsamlede data. Det gør dem endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, og således stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne, hvilket netop er det vigtigste formål med UNiDealse, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres UNiDealse

Hvis du downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at UNiDealse vil blive installeret ved siden af uden at advare dig om det. Det er grunden til, at du er nødt til at være ekstremt forsigtig under installationen af freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal omhyggeligt læse al information. Vælg om muligt en brugerdefineret eller avanceret installation. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade fuldførelse af den installation, for det kan muligvis være UNiDealse eller anden uønsket applikation.Automatiske fjernelsesværktøjer til UNiDealse

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom UNiDealse, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af UniDealse Ads

Sådan fjernes UniDeeallsi ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom UNiDealse installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til UniDeeallsi
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af UNiDealse fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med UniDeeallsi samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UNiDealse, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse UniDeeallsi fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner UNiDealse. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af UniDeeallsi eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UNiDealse, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse UniDeeallsi fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med UNiDealse samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UniDeeallsi, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man UNiDealse fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde UNiDealse være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse UniDeeallsi fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på UNiDealse. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UniDeeallsi, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
april 27, 2015 08:05, april 27, 2015 08:05
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *