UnTabs Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

unTabs virus er i stand til at forårsage flere komplikationer og forhindringer end at hjælpe dig med at løse den uorden, som opstår, når du åbner for mange faner i Google Chrome browseren. Det kan være upraktisk at åbne mange faner i det aktive vindue, eftersom søgeprogrammet kan have svært ved at håndtere dem alle korrekt. Dette værktøj skulle efter sigende omdanne dine Chrome-faner til en hjælpsom liste og kategorisere dem i henhold til deres emne. Browserudvidelsen oplyser, at den muliggør oprettelsen af individuelle faner eller alle faner på én gang. Udviklerne forklarer, at hvis du får styr på det rod, kan det reducere brugen af dine CPU-ressourcer med 95%. Selvom alt dette lyder gavnligt, skal du være opmærksom på, at denne applikation tilhører gruppen med malware.

Der reklameres for værktøjet på den officielle webside, som umiddelbart også indlæser en vildledende dialogboks. Den insisterer, at folk er nødt til at ”tilføje udvidelsen for at forlade” (boksen), og det betyder, at adgangen til din søgeapplikation nok bliver blokeret. For at slippe væk fra denne mærkelige pop-up, vil brugerne nok gå ud fra, at det vil hjælpe at klikke på ”Annullér”. Men hvis man vælger ”Prevent this page from creating additional dialogs” (forhindre denne side i at oprette yderligere dialoger), vil det ikke virke efter forventning: installationen af unTabs vil automatisk gå i gang.


unTabs ads virus

Dette er ikke den eneste måde, hvorpå denne tvivlsomme browserudvidelse kan blive leveret. Nogle brugere kan blive vildledt til at installere den fra Chrome webbutikken. Du går sikkert ud fra, at det kun er respektable applikationer, der bliver accepteret i denne butik, men ind imellem formår rogue tilføjelser at trænge ind. Imidlertid tegner tilbagemeldinger fra tidligere brugere et klart, negativt billede af denne app.

Vi har samlet en række forskellige kommentarer fra afsnittet ”Bruger-anmeldelser”. Som du kan se på billedet forneden, så kritiserer de fleste udsagn dette værktøj ret voldsomt. De fleste folk angiver, at det trængte ind i deres computersystem uden tilladelse. Og at de derefter ikke kunne fjerne udvidelsen helt. Desuden forklarede nogle, at deres browserpræferencer også blev modificeret, så de bestod af en ukendt søgemaskine.


unTabs virus

Selvom dette værktøj lover at komprimere alle åbne faner og gøre søgningen mere behagelig, vil dette malware nægte at forlade operativsystemet og vil påbegynde uopfordrede, illegale aktiviteter. Malwareprogrammet kan udløse salgsfremmende indhold, som vil blive vist i løbet af tilfældige øjeblikket af din søgning. Husk, at det er risikabelt at reagere på annoncerne, for udspekuleret markedsføring kan udnyttes af hackere/svindlere, der sigter efter at føre dig bag lyset.


unTabs ads

Det siges, at browserudvidelsen er meget vanskelig at slippe af med. Og manuelle fjernelsesmetoder skulle efter sigende mislykkes. Vi håber, at vores vejledning vil fungere ordentligt og hjælpe dig med at fjerne denne uønskede applikation. Hvis trin-for-trin vejledningen ikke hjælper, anbefaler vi, at du kører en scanning med Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. De vil helt bestemt være i stand til at finde kilden til de mistænkelige aktiviteter og modifikationer.

Hvad kan vi fortælle om distributionen af malwareprogrammet?

Vi kan nævne en række metoder, som der bruges til distribution af malware. For det første kan uønskede udvidelser følge med andre freeware- og sharewareprogrammer. Derfor er det vigtigt, at du kun installerer den slags værktøjer, hvis de er fremstillet af pålidelige udviklere. Endvidere skal du først og fremmest vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling ved hver opsætning, du går i gang med. Hvis du følger dette lille råd, vil du være i stand til at ændre installationsguiden og muligvis undgå at indlemme ekstra programmer i dit operativsystem.

I dette tilfælde er det vigtigt, at du er opmærksom på tilbagemeldingerne fra tidligere brugere. unTabs er helt klart et malware, og der er mere end nok udsagn, der bakker op om den klassificering.Automatiske fjernelsesværktøjer til unTabs ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom UnTabs Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af unTabs ads

Sådan fjernes unTabs ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom unTabs ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til unTabs ads og relaterede parasitter såsom FindWide , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.installmac.com , Search.ividi.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af unTabs ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med unTabs ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med unTabs ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse unTabs ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner unTabs ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af unTabs ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med unTabs ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse unTabs ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med unTabs ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med unTabs ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man unTabs ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde unTabs ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse unTabs ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på unTabs ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med unTabs ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
juli 4, 2017 07:26, juli 27, 2017 21:07
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *