UnzipApp - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Selvom UnzipApp beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, bør det ikke være installeret på din computer. Denne applikation er uønsket, fordi den vil oversvømme dine browsere med diverse annoncer af alle mulige slags. Så hvis du opdager tilfældige annoncer med slogans, såsom ”Ads by UnzipApp” eller ”Brought to you by UnzipApp” i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Den bedste måde at fjerne malware ligesom UnzipApp er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en scanning af alle gemte filer i din harddisk. Det skulle omgående finde og fjerne virussen, og hvis din computer også er inficeret med andet lignende malware, vil det ligeledes finde og fjerne det.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også fjerne UnzipApp manuelt. Denne proces kan være kompliceret, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin UnzipApp manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du klarer at fuldføre alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne UnzipApp ved egen hjælp.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om de specifikke funktioner, som UnzipApp er i besiddelse af, skal du bare læse videre i artiklen. Og hvis du eventuelt har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om UnzipApp adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Når UnzipApp først er installeret, vil det fylde dine browsere med irriterende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. En ny fane eller vindue med en annonce kan ligeledes blive åbnet i din browser.

Skønt annoncerne, der vises af UnzipApp, virker ret tiltrækkende, kan vi ikke anbefale dig at klikke på dem, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

UnzipApp kan beskrives som et reklamenetværk for diverse it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, anvender de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så hvis UnzipApp er installeret på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser til dagligt, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved UnzipApp er dataindsamling. Efter installation vil programmet indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, din IP adresse og e-mailadresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data og bliver således mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med UnzipApp, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres UnzipApp adware

UnzipApp kan trænge ind i din computer, hvis det er bundtet med noget freeware, som du downloader og installerer fra utroværdige hjemmesider. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du aldrig downloade software fra upålidelige kilder, og din computer skal altid være beskyttet med et ordentligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til UnzipApp

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom UnzipApp, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af UzipApp Ads

Sådan fjernes UnzipApp ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom UnzipApp installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til UnzipApp
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af UnzipApp fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med UnzipApp samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UnzipApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse UnzipApp fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner UnzipApp. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af UnzipApp eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UnzipApp, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse UnzipApp fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med UnzipApp samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UnzipApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man UnzipApp fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse UnzipApp fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på UnzipApp. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UnzipApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel UnzipApp fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
august 3, 2015 09:50, august 3, 2015 09:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *