“Update Windows 8 Drivers” Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Har du under din søgning på internettet modtaget en ”Update Windows 8 Drivers” popup, der fortæller dig, at du skal opdatere din Windows 8 driver? Pas på, for det er en falsk besked. Det er faktisk konsekvensen af en browserudvidelse, for eksempel LinkSide, SavingsBull osv., som kan være blevet føjet til dit system, mens du var i gang med at downloade freeware fra internettet. Du skal under ingen omstændigheder klikke på ”Update Windows 8 Drivers” popup, og du skal sørge for at fjerne den browserudvidelse, der frembringer den. Det nemmeste er at køre en fuld systemscanning ved hjælp af et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, Malwarebytes eller Stopzilla.

Om ”Update Windows 8 Drivers” popup

”Update Windows 8 Drivers” popup kan dukke op i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. Den ligner en almindelig opdateringsbesked, og af denne grund tager mange bruger den for gode varer. Her følger hvad der står i beskeden:

Update Windows 8 Drivers

PC Driver Kit analyserer din computer for alle forældede drivers

Undgå Sårbarheder

Formindsk nedbrud og få optimal søgeoplevelse

Automatiske Opdateringer

Hvis du klikker på denne popup, vil du desværre tillade tilføjelsen af et andet potentielt uønsket program i din computer. Det er på den måde, at blandt andet browser plugins distribueres. Af den grund bør du holde dig væk fra ”Update Windows 8 Drivers” popup og aldrig klikke på den. Vær opmærksom på, at denne falske opdateringsbesked i nogle tilfælde kan foreslå dig at opgradere andre programmer, såsom Java, Flash Player og så videre. Du skal være meget forsigtig med den slags beskeder. Du skal altid få opdateringer til dine programmer fra officielle kilder, og undgå at klikke på tilfældige beskeder, da de kan være falske.

”Update Windows 8 Drivers” popups Distributionsmetoder

Adwaren, der frembringer ”Update Windows 8 Drivers” popup følger med diverse freeware. Du kan installere den i din computer, når du mindst venter det, f. eks når du downloader gratis PDF creators, musik- eller videoafspillere osv. Hver gang du installerer nye programmer, skal du ikke springe nogen installationspunkter over, uden omhyggeligt at læse, hvad de oplyser om. Hvis du bemærker nogle allerede tilvalgte afkrydsningsfelter, så skal du fjerne afkrydsningen fra dem, som indikerer om ekstra programmer eller andre uklare ændringer.

Følg vejledningen nedenfor, for at fjerne ”Update Windows 8 Drivers” popup fra din computer. Du er nødt til at fjerne alle potentielt uønskede programmer, der kan have forbindelse til denne falske opdatering. Det er ikke altid så nemt at finde dem manuelt. Derfor er det stærkt anbefalet at benytte et anerkendt anti-spyware program til det formål.

Vejledning til fjernelse af ”Update Windows 8 Drivers” popup

Sådan fjernes “Update Windows 8 Drivers” popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom “Update Windows 8 Drivers” popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af “Update Windows 8 Drivers” popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med “Update Windows 8 Drivers” popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med “Update Windows 8 Drivers” popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse “Update Windows 8 Drivers” popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner “Update Windows 8 Drivers” popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af “Update Windows 8 Drivers” popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med “Update Windows 8 Drivers” popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse “Update Windows 8 Drivers” popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med “Update Windows 8 Drivers” popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med “Update Windows 8 Drivers” popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til “Update Windows 8 Drivers” popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom “Update Windows 8 Drivers” Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 24, 2014 09:34, februar 26, 2018 10:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *