Vi-view.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Vi-view.com hijacker
 

Vi-view.com virus er en browser hijacker, der forstyrrer arbejdet i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Programmet er vedhæftet til diverse gratis software, som kan downloades fra internettet. Hvis du under installationen af gratis programmer bliver bedt om at ændre din startside og standard søgeudbyder til Vi-view.com, skal du ikke gå med til det. Problemet er, at programmet ofte ikke beder om brugernes tilladelse, og så bliver ændringerne automatisk anvendt.

Hvis du allerede har bemærket mystart.vi-view.com som din startside, og hvis din standard søgeudbyder er indstillet til searches.vi-view.com, er din browser allerede blevet kapret. Selvom disse sider ikke er forskellige fra andre søgeudbydere, er problemet det, at de reklamerer for visse kommercielle hjemmesider. Uanset hvilken søgning, du foretager, vil du være tvunget til at besøge sponsorerede hjemmesider. Hijackeren kan tillige tilføje utallige annoncer til dine søgeresultater samt generelt hæmme dit arbejde, når du søger.

Hvis du ikke ønsker, at der foretages nogen ændringer i din browser, skal du være mere opmærksom, når du installerer freeware fra internettet. Du skal altid vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation samt kontrollere hvert et punkt. Hvis du bemærker forsøg på ændring af dine browserindstillinger eller forslag til downloading af ekstra værktøj, så skal du afvise dem, der er ukendte og mistænkelige. CNET, Brothersoft og Softonic er nogle eksempler på download hjemmesider, som kan prøve på at tilføre din computer Vi-view.com virus.

For at fjerne Vi-view.com, skal du gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern programmer listen, og afinstaller alt derfra, der har forbindelse til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Vi-view.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Vi-view.com fra listen.

Sådan fjernes Vi-view.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Vi-view.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Vi-view.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Åbn siden Ny fane’ (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Vi-view.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Vi-view.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Vi-view.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 12, 2014 10:22, december 12, 2014 10:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *