Web Shield - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Web Shield er et adware program, som bekendt trænger ind i computersystemet bundtet med en del freeware applikation, og det spørger ikke brugeren om lov. Det er et værktøj, der skulle kunne forbedre din søgning på internettet, men i virkeligheden forsøger det at få fat i oplysninger om dine søgevaner, så det bedre kan fremme diverse kommercielle websider.

Web Shield rammer alle større browsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når programmet først er inde i systemet, begynder det at vise forskellige annoncer, når du surfer på internettet, især når du besøger e-handel websider, f. eks Amazon eller eBay. Annoncerne indeholder rabatter og tilbud på varer, som du for nyligt har søgt på. Selvom det umiddelbart kan virke som en ret god service, vil du hurtigt bemærke, at Web Shield annoncerne er ret påtrængende og forstyrrer din søgning. Desuden kan programmet udspionere din søgehistorik og søgeforespørgsler, når det er installeret på din computer. Sådan en handling krænker dit privatliv, og det betyder, at det kan inddrage dig i andre formål vedrørende marketing.

Hvis du gerne vil undgå Web Shield, skal du være mere forsigtig med dine downloads fra internettet, da dette adware som regel er bundtet med gratis afspillere, PDF creators osv. Nogle af de applikationer, som er kendt for at installere dette adware, er DVDX Player 3.2, Fast Free Converter, YouTube Downloader HD osv. Du skal derfor altid følge installationspunkterne ved nye downloads og du skal læse al information, inden du klikker på Næste knappen. Det er også en god ide at læse Vilkår og Betingelser, så du kan være fuldstændig klar over, hvad du præcis får, når du installerer en eller anden applikation.

Fjern Web Shield fra din computer, lige så snart du opdager annoncerne i dit system. Du er først nødt til at slette alt, der har relation til dette adware, fra Kontrolpanelet, og derefter kan du gendanne dine browserindstillinger. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan det gøres.

Sådan fjernes Web Shields hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Web Shield og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanelet.

Fjernelse af Web Shield fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Web Shield samt elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Web Shield fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til Web Shield samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Web Shield fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Web Shield. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Web Shield

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Web Shield, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
september 28, 2015 09:48, september 28, 2015 09:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *