Websearch.searchtotal.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Websearch.searchtotal.info hører under kategorien med mistænkelige hijackware og potentielt uønskede programmer (PUPs). Programmet evner ikke kun at forvanske browsere, der anvendes af Microsoft OS. Dets beskidte bedrifter kan også overføres til Mac OS X. Millioner af brugere bør derfor tage deres forholdsregler for at undgå at ende på listen over programmets ofre.

Om Websearch.searchtotal.info virus

Sikkerhedsforskere har anslået og konkluderet alle de mulige træk ved denne Websearch.searchtotal.info virus. Så snart du kommer ind i det centrale domæne, fanger en blinkende annonce din opmærksomhed. ”Stærkt anbefalet: det kan være nødvendigt at reparere MAC fejl. Scan nu for at finde alle fejl. Ønsker du at scanne og reparere nu? ”

Websearch.searchtotal.info browser hijacker virker tilsyneladende til at samarbejde med affilierede, der reklamerer for sikkerhedsværktøjer. Ved første øjekast kan selv folk uden kendskab til malware, hijackware eller adwareprogrammer se, at denne annonce virker ret mistænkelig. Den ser slet ikke ud til at være gyldig eller autoriseret af anerkendte repræsentanter. Hvis du klikker på den i den tro, at det er en lovlig webside, vil du blive meget skuffet. I bedste fald vil du blive omdirigeret til et tvivlsomt websted, som du dog hurtig skal komme væk fra igen. I værste fald vil din computer blive inficeret med andre ondsindede programmer. Efter at din computer er blevet inficeret med Websearch.searchtotal.info virus, vil annoncer som denne blive en daglig byrde. Heldigvis er det nemt at gennemskue falskheden ved nogle af disse annoncer fra tredjepartskilder.

Men lad os vende tilbage til det primære formål med Websearch.searchtotal.info. Det er beregnet til at være brugernes foretrukne valg til online søgning. Det er grunden til, at folk som noget af det første bemærker, at deres browserindstillinger uventet er blevet ændret, efter at de er blevet inficeret med Websearch.searchtotal.info virus. Fra da af vil det pågældende domæne være brugernes startside, ny fane samt browserens indbyggede søgemaskine. Ironisk nok så omdirigerer Websearch.searchtotal.info browser hijacker folks søgeforespørgsler til Worldsearchpro.com for at fremskaffe søgeresultater. Vi har allerede skrevet en artikel om den browser hijacker. Det ser ud til, at skurke hjælper andre skurke!

Andre ondsindede funktioner ved denne virus: Omdirigering og sporing af data. Brugerne kan automatisk blive omdirigeret til Websearch.searchtotal.info. Det er det sikreste alternativ. Konsekvenserne kan være langt værre, hvis folk vildledes hen til sider fra tredjepartskilder, som bruger deres websteder som overbringere af ondsindede infektioner. Udover det kan browser hijackeren indsamle dine personligt identificerbare og ikke-identificerbare oplysninger med henblik på deres fremtidige planer.

Således distribueres Websearch.searchtotal.info virus

Websearch.searchtotal.info browser hijacker venter lige rundt om hjørnet, hver gang du downloader et freeware eller shareware. Det værste er, at folk ikke er klar over, at de er i gang med at installere pakker af programmer. Og det er ikke dem alle, som vil forbedre computersystemet. Nogle af de ekstra programmer kan faktisk være fremstillet til at gøre skade og lave rod.

Programmer, der bliver overført på denne måde, anses for at være potentielt uønskede, fordi folk nok ikke ville have installeret dem med vilje. Det hele står eller falder med opsætningsprocessen. Det er forkert at vælge en grund-/standard installation, hvis man gerne vil være i stand til at have et overblik over alle de programmer, som vil blive sat fast i systemet. Vi kan slet ikke pointere nok, hvor vigtigt det er at vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling til alle installationsprocesser.

Forpligt dig til et langvarigt forhold med et anti-malware værktøj, såsom Spyhunter, Hitman eller Reimage. Disse scannere vil regelmæssigt udføre kontrol og slette alle fundne malwareprogrammer. Websearch.searchtotal.info browser hijacker kan også slettes, hvis du følger den manuelle vejledning. Det er en løsning for de mere erfarne brugere, men alle kan prøve den.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.searchtotal.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchtotal Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Websearch.searchtotal.info virus

Sådan fjernes searchtotal virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.searchtotal.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.searchtotal.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.searchtotal.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchtotal virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.searchtotal.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.searchtotal.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.searchtotal.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.searchtotal.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern searchtotal virus fra listen.
Sådan fjernes searchtotal virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med searchtotal virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.searchtotal.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.searchtotal.info virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde searchtotal virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.searchtotal.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Websearch.searchtotal.info virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchtotal virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Websearch.searchtotal.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 2, 2016 07:50, juli 2, 2016 07:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *