WebSpeed - Hvordan Fjernes Det?

 

WebSpeed beskrives som et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at måle hastigheden på din internetforbindelse. Men det er dog ikke helt sandt. Det er ikke uden grund, at applikationen er opført som en adware. Når programmet først er installeret, vil det vise diverse annoncer i dine netbrowsere. De annoncer er ikke bare irriterende, men ligeledes ondsindede. Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret med dette adware, skal du straks gøre noget ved sagen, for at slippe af med det. De to almindeligste måder at gøre det på er manuelt eller automatisk. Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, anbefaler vi, at du gør det automatisk. Og det gør du ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla, og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne virussen automatisk. Hvis du imidlertid har tillid til din viden vedrørende netsikkerhed, kan du forsøge at fjerne det manuelt. Du kan benytte vores trin-for-trin WebSpeed fjernelsesvejledning, som er angivet i slutningen af denne artikel – det vil således være indlysende hvilke punkter, du er nødt til at udføre, for at fjerne virussen for altid. Hvis du gerne vil vide mere om denne særlige infektion, skal du blot læse videre.

Om WebSpeed

WebSpeed beskrives som et effektivt værktøj, der vil teste din internetforbindelse på mindre end 30 sekunder. Men denne tjeneste har imidlertid store ulemper. For det første er du nødt til at downloade det til din computer. Du ved, at der er tonsvis af gratis internetbaserede værktøjer, hvor du kan teste hastigheden på din internetforbindelse på kun få øjeblikke, uden at downloade noget tvivlsomt software. Når du downloader og installerer WebSpeed, kan du gøre det samme, men det vil også bringe konstante annoncer i din computer. Det er grunden til, at det er opført som en adware. Når det er blevet installeret, vil det vise forskellige annoncer i dine netbrowsere. De annoncer kan blive vist i alle mulige former, såsom popup, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. En ny fane eller endda et nyt vindue kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser af denne applikation.

WebSpeed

Og det er slet ikke det største problem ved WebSpeed. Dette program fungerer som et mellemled mellem brugerne og annoncørerne, og de annoncører er som regel diverse cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Da de er bandlyst fra næsten alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware som WebSpeed til at reklamere for deres produkter eller tjenester. Så selvom annoncerne virker ret tillokkende, skal du ikke klikke på dem – det er kun et trick for at fange din opmærksomhed. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til nogle andre hjemmesider, som kan tilhøre cyber kriminelle, og dermed vil du udsætte dig selv for fare for at blive inficeret, eller hvis du forsøger at købe noget dér, kan du endog blive snydt og miste dine hårdtjente penge.

WebSpeed vil også indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, Mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mail adresser, og bruge dem til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de indsamlede oplysninger. På den måde vil de virke endnu mere relevante og attraktive i dine øjne, når de er baseret på dine interesser og søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er formålet med WebSpeed, idet dets ejere bliver betalt for hvert klik, du foretager på de annoncer. Værktøjet udvikler webtrafik og finder kundeemner.

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Så du er nødt til at fjerne det fra dit Operativsystem såvel som dine netbrowsere. Programmet virker kun i Windows operativsystem. Selvom det ikke i sig selv er en farlig virus, kan det lede dig hen til nogle mere alvorlige infektioner vedrørende netsikkerhed, og derfor skal det fjernes hurtigst muligt.

Således distribueres WebSpeed

Du kan downloade det direkte fra værktøjets officielle hjemmeside på http://webspeed.co, men som regel er det ikke tilfældet. Dette adware program følger med andet gratis software, såsom forskellige media players, PDF generators og falske Flash opdateringer. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en mistænkelig hjemmeside, er der risiko for, at WebSpeed vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. For at undgå, at det sker, skal du afholde dig fra at downloade programmer fra mistænkelige hjemmesider. Nogle gange har du imidlertid ikke andet valg. Du skal dermed være yderst opmærksom under installationen. Du skal ikke springe nogen punkter over og du skal ikke skynde dig, da du kan komme til at overse vigtig information. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være blevet krydset af for dig.

Hvis det er for sent med disse sikkerhedsråd og din computer allerede er inficeret, skal du straks gøre noget ved sagen for at slippe af med WebSpeed med det samme.Automatiske fjernelsesværktøjer til WebSpeed

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WebSpeed, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af WebSpeed ads

Sådan fjernes WebSpeed ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WebSpeed installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WebSpeed
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WebSpeed fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WebSpeed samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WebSpeed, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WebSpeed fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WebSpeed. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WebSpeed eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WebSpeed, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WebSpeed fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WebSpeed samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WebSpeed, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man WebSpeed fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde WebSpeed være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse WebSpeed fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WebSpeed. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WebSpeed, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
januar 7, 2015 08:27, januar 22, 2015 13:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *