Webzoom - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Webzoom er endnu et ondsindet program, der er opført som adware. Det følger med andre gratis værktøjer, som kan downloades fra internettet, og derfor vil du først opdage det, når det allerede er inde i dit system. Men så er det heller ikke svært at genkende det – annoncerne, der vises af Webzoom, er typisk markeret med slogans, såsom ”Ads by Webzoom” eller ”Brought to you by Webzoom”, så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, er din computer helt sikkert inficeret, og du er nødt til at løse problemet med det samme. Hvis du beholder Webzoom installeret i dit system, kan det få uønskede konsekvenser vedrørende din netsikkerhed.

Vi anbefaler, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla. Scan din computer med et af disse programmer, og det vil automatisk finde placeringen af Webzoom, og fjerne det på kun få sekunder. Hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes fjerne dem (de fleste infektioner). Det vil også beskytte din computer mod lignende trusler fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan ligeledes benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du fjerne Webzoom manuelt. Vi har udviklet en vejledning til manuel fjernelse af Webzoom, der trin-for-trin vil hjælpe dig igennem denne komplicerede proces, det er at fjerne virus. Du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle trin omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne dette malware selv.

Skulle du have spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Webzoom, skal du endelig læse videre.

Om Webzoom

Webzoom fremmes som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at skaffe dig forskellige kuponer, tilbud samt andre kommercielle tilbud, når du handler på internettet. Men denne beskrivelse har intet med virkeligheden at gøre. Alle de kuponer og tilbud bliver vist som annoncer, der er virkelig generende og forstyrrende. De kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, kontekstuelle, i-tekst eller bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af Webzoom, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en favorabel pris. Selvom de tilbud kan virke ret fristende, skal du ikke falde for det trick – de fleste af dem er falske. Det er bare et udspekuleret svindelnummer for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Webzoom, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Webzoom fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Programmet kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at styre trafik hen til deres hjemmesider. Så hvis Webzoom er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig dagligt i din netbrowser.

Og det er slet ikke samtlige uønskede egenskaber ved Webzoom. Når programmet er installeret, vil det også indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med Webzoom, fordi ejerne af programmet bliver betalt for hvert kik, du foretager på dem.

Således distribueres Webzoom

Du kan blive inficeret med Webzoom, blot ved at installere gratis software, der er downloadet fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en gratis media player eller download manager, er der risiko for, at Webzoom vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet bliver advaret om det.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal aldrig springe trin over, og skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade fuldførelsen af den installation, fordi det sandsynligvis kan være Webzoom eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Webzoom

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Webzoom, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjerner du Webzoom adware

Sådan fjernes Webzoom ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Webzoom installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Webzoom
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Webzoom fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Webzoom samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Webzoom, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Webzoom fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Webzoom. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Webzoom eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Webzoom, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Webzoom fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Webzoom samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Webzoom, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Webzoom fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Webzoom fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Webzoom. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Webzoom, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 1, 2015 09:00, marts 1, 2015 09:00
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *