Windows Discount - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Windows Discount kan ved første blik virke som et nyttigt program, men det er blot endnu et malware program, som ikke bør være installeret på din computer. Dit system kan blive inficeret med andre virusser eller du kan endda blive snydt som følge af denne applikation, så hvis du gerne vil undgå disse konsekvenser, skal du derfor omgående fjerne Windows Discount.

Mange sikkerhedseksperter kategoriserer dette program som adware. Det er ikke vanskeligt at angive om din computer er inficeret med det eller ej. Annoncerne, som vises af Windows Discount, er som regel markeret med tekst, såsom ”Ads by Windows Discount” eller ”Brought to you by Windows Discount”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne Windows Discount på to måder – manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, anbefaler vi, at du gør det automatisk. Det er meget nemmere og tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få sekunder. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du fjerne Windows Discount manuelt. Men det kræver dog en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin anti-malware fjernelsesvejledning, der kan hjælpe dig. Den finder du i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkterne omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne denne infektion for altid.

Hvis du skulle støde på problemer under fjernelsen, eller hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at dele dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at give dig den nødvendige hjælp. Skulle du være interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Windows Discount, skal du blot læse videre.

Om Windows Discount adware

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at skaffe dig diverse kommercielle tilbud, kuponer og andre tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Alle disse rabatter og tilbud fremkommer i generende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes tilfældigt blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i.

Annoncer fra Windows Discount dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en favorabel pris. Du skal ikke falde for det – det er kun et udspekuleret trick, for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne, hvilke typisk er falske. Og vi kan ikke anbefale, at du har tillid til dem.

Hvis du klikker på en af annoncerne, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer. Det kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle legitime reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres hjemmesider. Så hvis Windows Discount er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Windows Discount

Programmet følger med andre applikationer, der kan downloades fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie, er der risiko for, at Windows Discount vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Du kan dog undgå det, hvis du er yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke godkende den installation, fordi det muligvis kan være Windows Discount eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Windows Discount

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Windows Discount, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Windows Discount Ads

Sådan fjernes Windows Discount ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Windows Discount installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Windows Discount og relaterede parasitter såsom Discount Buddy , Finding Discount , Windows XP Repair , Windows Steady Work .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Windows Discount fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Windows Discount samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Windows Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Windows Discount fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Windows Discount. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Windows Discount eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Windows Discount, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Windows Discount fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Windows Discount samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Windows Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Windows Discount fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Windows Discount fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Windows Discount. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Windows Discount, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 21, 2015 08:42, marts 21, 2015 08:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *