WindowsMangerProtect - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

WindowsMangerProtect er et adwareprogram, der hævder at kunne øge din computers beskyttelsesniveau, men i virkeligheden kan det skabe en masse problemer. Hvis du allerede har bemærket en lang række popup annoncer under din søgning på internettet, hvis du konstant bliver omdirigeret, og du har bemærket, at din computers ydeevne er blevet værre, er det meget muligt, at der er en adware i dit system. For at fjerne WindowsMangerProtect, skal du scanne din computer med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter. StopZilla eller Malwarebytes.

Om WindowsMangerProtect

WindowsMangerProtect er udviklet af WindowsProtect Limited. Dette selskab arbejder højst sandsynligt sammen med diverse annoncører, og forsøger at fremme deres hjemmesider. Det betyder, at du vil være tvunget til at besøge en masse sponsorerede sider, nogle af hvilke kan være usikre at være på. Desuden kan WindowsMangerProtect blive installeret sammen med Omiga Plus, WebsSearches og nogle andre hijackere, som kan tage kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, og som er meget svære at fjerne. Hvis du har bemærket et af dem i din computer, er det bedst at køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-spyware program, for at slippe af med dem. Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, kan du følge vejledningen angivet neden for denne artikel, og selv prøve at finde og fjerne de skadelige elementer. Det er dog en meget mere kompliceret måde at gøre det på, og det kræver flere færdigheder.

WindowsMangerProtects Distributionsmetoder

WindowsMangerProtect følger normalt med diverse freeware, der slet ikke oplyser klart om tilføjelsen af denne adware. Den kan endda blive installeret sammen med velkendte musik- eller videoafspillere, PDF creators, download managers osv. For at undgå en sådan infiltration, bør du være mere opmærksom på, hvad du installerer på din computer, og du skal aldrig gå med til at installere ekstra programmer, hvis du ikke er bekendt med dem. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, og følge punkterne meget opmærksomt, så du ikke overser indstillinger, der fortæller om installationen af ekstra ukendte programmer. Brugere

springer tit punkterne med allerede tilvalgte afkrydsningsbokse over, og godkender dermed at tilføje diverse programmer, uden at have intention om det.

Du skal fjerne WindowsMangerProtect adware, hvis dit system er inficeret. Hvis du lader den blive i din computer, vil du have en masse problemer, når du surfer på internettet, og en almindelig PC præstation vil ikke være den samme. Vær opmærksom på, at en masse annoncer, som du ser under dit besøg på forskellige hjemmesider, vidner om adware infiltration, og de har intet med selve hjemmesiderne at gøre.

Særlig vejledning til fjernelse af WindowsMangerProtect

Sådan fjernes WindowsMangerProtect ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WindowsMangerProtect installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WindowsMangerProtect
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WindowsMangerProtect fra dine browsere

  Top Fjernelse WindowsMangerProtect fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WindowsMangerProtect. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WindowsMangerProtect eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WindowsMangerProtect, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WindowsMangerProtect samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WindowsMangerProtect, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WindowsMangerProtect fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WindowsMangerProtect samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WindowsMangerProtect, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til WindowsMangerProtect

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WindowsMangerProtect, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 27, 2014 09:22, november 27, 2014 09:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *