Winkeyexpired.xyz - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Winkeyexpired.xyz kan sætte sig på dine webbrowsere og bringe nogle uønskede funktioner ind i dit computersystem. Den kategoriseres som en browser hijacker, så selvom den ikke er en af de allerfarligste computervirusser, bør du gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne en infektion som denne på to måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser som Winkeyexpired.xyz, foreslår vi, at du gør det automatisk. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, og scanne din computer med det. Disse programmer er i stand til at finde og fjerne Winkeyexpired.xyz infektionen. Og de vil også beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have et af dem installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade et anti-malwareprogram, kan du som sagt også fjerne Winkeyexpired.xyz manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, hvis du aldrig har prøvet det før, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Winkeyexpired.xyz manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Prøv at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Winkeyexpired.xyz selv.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Winkeyexpired.xyz.

Om Winkeyexpired.xyz browser hijacker

Som vi nævnte ovenfor, så er Winkeyexpired.xyz en browser hijacker – der er ikke tale om en meget farlig virus, men den kan alligevel give dig problemer. Først og fremmest vil den ændre nogle af webbrowsernes indstillinger, såsom startside og standardsøgemaskine. Så hver gang du åbner en browser, vil www.winkeyexpired.xyz dukke op i stedet for din almindelige startside.

Winkeyexpired.xyz websiden er umiddelbart ude af drift i øjeblikket, for der står kun, at websiden snart er klar.

Winkeyexpired.xyz er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, benytter de sig af browser hijackere som denne til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Winkeyexpired.xyz på din computer, vil forskellige hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i dine webbrowsere hver dag, og det er ret farligt.

Winkeyexpired.xyz opfører sig også som en adware-infektion. Når Winkeyexpired.xyz er blevet installeret på din computer, vil den oversvømme alle dine webbrowsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce.

Annoncerne, der vises af Winkeyexpired.xyz, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for annoncerne er som regel falske. De er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af dem, for udviklerne af applikationen tjener nemlig penge på den måde.

Således distribueres Winkeyexpired.xyz browser hijacker

Winkeyexpired.xyz spredes på samme måde som det meste malware af denne type, nemlig bundtet med diverse freewareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en gratis PDF-generator eller media player, er der risiko for, at Winkeyexpired.xyz vil blive downloadet og installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware – du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Du rådes også til at beskytte din computer med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Winkeyexpired.xyz

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Winkeyexpired.xyz, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Winkeyexpired.xyz virus

Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Winkeyexpired.xyz installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Winkeyexpired.xyz og relaterede parasitter såsom FindWide , Search.installmac.com , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Winkeyexpired.xyz fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Winkeyexpired.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Winkeyexpired.xyz og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Winkeyexpired.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Winkeyexpired.xyz fra listen.
Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Winkeyexpired.xyz samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Winkeyexpired.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Winkeyexpired.xyz fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Winkeyexpired.xyz være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Winkeyexpired.xyz fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Winkeyexpired.xyzog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Winkeyexpired.xyz, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Winkeyexpired.xyz fjernelse

 
Processer:
 

Winkeyexpired.xyz skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 6, 2017 10:34, marts 6, 2017 10:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *