Wizebar - Hvordan Fjernes Det?

Af         april 20, 2015 08:06          0
Type: Adware
 

Wizebar er et adwareprogram, der hverken bør installeres eller opbevares på din PC, da det intet er værd og det vil genere dig med diverse annoncer. Wizebar kan arbejde i alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Annoncer, som leveres af Wizebar, kan fremkomme i forskellige former, såsom kuponer eller tilbud. Hvis du kommer til at klikke på en af de annoncer, vil du blive omdirigeret til en tredjeparts hjemmeside, som kan være inficeret. Så derfor anbefaler vi, at du holder dig langt væk fra den slags annoncer. De er hovedårsagen til, at denne app kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program). Desuden kan Wizebar installere yderligere adware, når du klikker på annoncer, der vises af programmet. Og det kan give dig yderligere problemer.

Nu er du nok ikke længere i tvivl om, at du bør undgå dette ondsindede program. Wizebar bliver for det meste distribueret via freebies – software, som kan findes gratis på internettet. Hvis du har besluttet dig for at downloade noget fra en tvivlsom hjemmeside, skal du være yderst opmærksom under installationen. Hvis det er muligt, skal du vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du kan være sikker på, at der ikke bliver installeret noget ekstra uønsket software. Du skal ikke springe punkter over og du skal omhyggeligt læse alle vilkår og betingelser. Dette skulle forhindre dig i at installere uønskede applikationer. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, så skal du scanne din PC med et anti-malware software, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. Hvis du imidlertid gerne vil gøre dette selv, skal du blot følge Wizebar fjernelsesvejledningen nedenfor.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Wizebars’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Wizebar og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Wizebar fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Wizebar og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Wizebar fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Wizebar samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Wizebar fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Wizebar. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Wizebar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Wizebar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
april 20, 2015 08:06, april 20, 2015 08:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *