WordAnchor - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

WordAnchor er endnu en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Den kategoriseres officielt som adware, fordi den vil vise diverse annoncer i alle dine browsere, når den først er installeret. WordAnchor er ikke så farlig, så længe du ikke klikker på nogle af de annoncer, der vises af programmet. Men det kan være vanskeligt at undgå, for annoncerne, som vises af WordAnchor, dækker som regel næsten hele skærmen, så du kan komme til at klikke på dem ved en fejltagelse. I tilfælde af, at du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med denne virus, men du ved ikke, hvordan du skal fjerne den, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der beskriver, hvordan man enten manuelt eller automatisk fjerner denne infektion, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du aldrig har fjernet virus før, skal du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret i dit system. Du kan også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Du kan også fjerne WordAnchor manuelt. Denne proces kan imidlertid være kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin WordAnchor manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne WordAnchor helt af dig selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du gerne vil vide mere om WordAnchors specielle funktioner, skal du blot læse videre.

Om WordAnchor adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Selvom WordAnchor beskrives som en nyttig og gratis applikation, der vil hjælpe dig med at kunne søge hurtigere på internettet ved at fremhæve eventuelle ord eller tekst på en hvilken som helst hjemmeside, og straks derefter foretage en søgning på det bestemte valg, så passer det ikke helt. Funktionaliteten ved dette program er yderst tvivlsom og der følger nogle store ulemper med det.

Når WordAnchor først er installeret, vil det oversvømme dine netbrowsere med diverse annoncer. Annoncerne er ikke blot generende, de er også ondsindede. De dukker helt tilfældigt op, hvilket er ret forstyrrende. Du kan også opleve tilfældige omadresseringer.

Ads-by-Word-Anchor

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogle af annoncerne, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt ejes af cyber kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge.

Således distribueres WordAnchor adware

WordAnchor spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med forskelligt freeware, som kan downloades fra internettet. Så når du downloader og installerer en PDF generator eller media player fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at WordAnchor vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være yderst opmærksom på installationsprocessen ved dit freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med WordAnchor, skal du omgående fjerne dette malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til WordAnchor

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WordAnchor, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af WordAnchor Ads

Sådan fjernes WordAnchor ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WordAnchor installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WordAnchor
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WordAnchor fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WordAnchor samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordAnchor, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WordAnchor fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WordAnchor. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WordAnchor eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordAnchor, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WordAnchor fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WordAnchor samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordAnchor, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man WordAnchor fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde WordAnchor være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse WordAnchor fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WordAnchor. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordAnchor, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel WordAnchor fjernelse

 
Processer:
 

WordAnchor skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 7, 2015 09:00, juli 7, 2015 09:00
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *