WordProser - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

WordProser er endnu en ondsindet applikation, du som ikke bør have installeret i din computer. Det kategoriseres som et adwareprogram, fordi det viser forskellige slags skadelige annoncer i netbrowsere. Programmet kan få dig ud i alvorlige problemer vedrørende din netsikkerhed, så derfor skal du ikke have det installeret i din computer. Hvis du har bemærket annoncer markeret med slogans såsom ”Ads by WordProser” eller ”Brought to you by WordProser” i en af dine netbrowsere, så er din computer helt klart inficeret. og du er nødt til at gøre noget ved sagen, for at løse problemet.

WordProser kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne infektioner, anbefaler vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din PC med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner, så det er klogt at have sådan en applikation installeret. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du gerne vil udføre denne fjernelsesproces manuelt, er du nødt til at fuldføre flere punkter. Det kræver en særlig viden, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af WordProser, hvilken du kan finde i slutningen af denne artikel. Hvis du følger alle punkter omhyggeligt, vil du være i stand til at fjerne denne virus for altid. Hvis du skulle få problemer med at fjerne WordProser, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved denne trussel, skal du bare fortsætte med at læse artiklen.

Om WordProser

WordProser fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Selvom den beskrives som et nyttigt værktøj, der vil hjælpe brugerne med hurtigere og nemmere at søge efter information på internettet, har denne beskrivelse intet med virkeligheden at gøre. Når dette ondsindet program først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere.

Annoncerne, der vises af WordProser, frembringer typisk en ny fane i din netbrowser. De dukker af og til helt tilfældigt op. To faner åbnes på samme tid – en med information om applikationen og en med annoncen.

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogen af de annoncer, der vises af WordProser, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

WordPoser

Applikationen er som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Siden de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres hjemmesider. Så hvis denne applikation er installeret i din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowsere hver dag, og det er virkelig farligt.

En anden uønsket egenskab ved denne applikation er indsamling af data. Når programmet er installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, mest besøgte sider, søgeforespørgsler eller selv dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem endnu mere relevante og interessante i dine øjne, når de er baseret på dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med WordProser, for ejerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager.

Således distribueres WordProser

Dette program følger som regel med Taplika.com virus. Men det kan også følge med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Der findes et par vigtige råd til, hvordan man undgår dette malware.

For det første skal du beskytte din computer med et pålideligt anti-malware program. Software, såsom SpyHunter eller Malwarebytes vil forhindre dig i at installere ondsindede programmer. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at installere et af de ovennævnte programmer, skal du være yderst forsigtig under installationen af gratis værktøjer, som er downloadet fra hjemmesider med et tvivlsomt ry.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den vigtigste information kan blive vist med en meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det er ligeledes klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, fordi det kan være WordProser eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til WordProser

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WordProser, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af WordProser

Sådan fjernes WordProser ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WordProser installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WordProser og relaterede parasitter såsom Taplika.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WordProser fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WordProser samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordProser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WordProser fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WordProser. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WordProser eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordProser, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WordProser fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WordProser samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordProser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man WordProser fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse WordProser fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WordProser. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WordProser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

WordProser skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 4, 2015 09:46, februar 4, 2015 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *