WorldWideCoupon - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: WorldWideCoupon virus
 

WorldWideCoupon er en applikation, der skulle kunne give dig adgang til alle tilgængelige online shopping kuponer verden over. Det er meget belejligt, når man handler online og leder efter de bedste priser. Den fungerer på lignende vis som en prissammenligning, den eneste forskel er, at du ikke behøver at gøre det manuelt og du får den bedste pris med det samme. Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Der er nogle enorme ulemper ved denne applikation og du bør ikke beholde den på din computer. Den står opført som et PUP (potentielt uønsket program) og som en adware. Det betyder, at når WorldWideCoupon først er installeret i din computer, vil du se forskellige annoncer i din browser. Alle disse kuponer, tilbud og andre kommercielle tilbud, der tilbyder dig at købe bestemte varer til en optimal pris, vil blive vist som pop-up, pop-under, in-text (i tekst) og bannerannoncer. Du bør vide, at WorldWideCoupon ikke er andet end en reklame platform, og forskellige tredjeparter bruger den til at reklamere for både deres tjenester og produkter. Finten er dog, at den er tilgængelig for alle, og det er grunden til, at fra at være et nyttigt og belejligt værktøj, bliver WorldWideCoupon på et øjeblik til en farlig og skadelig applikation. Forskellige cyberkriminelle, såsom udviklere af virusser og svindlere, bruger ligeledes dette annonce netværk. Med andre ord, så vil WorldWideCoupon ikke spare dig tid og penge, når du handler online, og du bør fjerne den fra din computer hurtigst muligt. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på de annoncer, der vises af malwaren, selvom de virker tillokkende. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider og ingen kan vide, hvilke slags problemer du kan komme ud for. Din computer kan blive inficeret med forskellige virusser og anden uønsket software. Hvis du prøver at købe noget fra en af de sider, kan du nemt blive udsat for svindel og miste dine penge eller private oplysninger.

Du er nok kommet til den konklusion, at WorldWideCoupon er et program, du ikke vil have installeret på din computer. Hvis du besøger deres officielle hjemmeside på www.worldwidecoupon.info, vil du se, at der ikke er nogen knap til download. Det er på grund af, at denne adware distribueres ved hjælp af uretfærdige metoder – det følger med andet gratis software, der kan downloades fra internettet. Så hvis din computer er inficeret med WorldWideCoupon virus, var det nok ikke din ide at installere den og du var nok slet ikke klar over dens tilstedeværelse. Denne applikation fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Fox og Internet Explorer. Den virker i alle versioner af Microsoft Windows, fra XP til Windows 8.1. Du skal vide, at denne skadelige applikation ikke kun bliver tilføjet din netbrowser, men ligeledes installeret i dit operative system, så du kan finde den i Kontrolpanelet. Der er også en sætning i deres Fortrolighedspolitik, der hævder, at din personlige information, såsom søgehistorik, MEST besøgte sider, IP adresse eller søgeforespørgsler kan spores og bruges til markedsføring. Kort sagt, det betyder, at alle disse data vil blive indsamlet og videregivet til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de givne oplysninger og gør dem dermed mere interessante i dine øjne. Der findes ingen gyldig kontaktinformation (kun e-mail adressen) på adwarens hjemmeside, så du kan ikke være sikker på, hvem der er ansvarlig for det indhold, der bliver dig vist, når du bruger denne browsertilføjelse.

WorldWideCoupon

WorldWideCoupon er ikke ansvarlig for nogen af deres annoncer og udviklerne filtrerer ikke nogen af dem, så de er dermed tilgængelige for enhver. Selvom WorldWideCoupon ikke officielt er en virus, der selv kan forårsage en masse skade

i dit operative system, kan den lede dig hen til mere alvorlige trusler mod din netsikkerhed, der kan resultere i, at du mister data eller penge. Derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. Det er ikke svært at fjerne dette skadelige stykke software, så du skal ikke bekymre dig, der er flere måder at gøre det på.

Som vi har nævnt før, så distribueres WorldWideCoupon ved at følge med andet gratis software (eller sammen med spam e-mails, så pas på). Hvis du gerne vil undgå, at det sker, bør du være yderst forsigtig under installationen af forskellig gratis software, som er downloadet fra hjemmesider med et tvivlsomt ry. Spring ikke noget trin over (du skal ikke bare klikke ”næste” eller ”accepter”, før du har læst det hele) og vælg altid en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Se efter ekstra software – hvis du lægger mærke til, at noget, som du ikke kender, bliver installeret sammen med hovedsoftwaren, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være en adware eller anden malware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du ikke vente længere, men tage de fornødne foranstaltninger og fjerne WorldWideCoupon med det samme. Vi anbefaler, at du skanner din computer med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes (det anbefales ligeledes at gøre dette regelmæssigt hver uge). Det vil finde og fjerne WorldWideCoupon adware automatisk. I det tilfælde, at du ikke har lyst til at benytte ekstra software, kan det gøres manuelt. Selv hvis du kun er nybegynder med hensyn til computere, vil du være i stand til fjerne WorldWideCoupon manuelt, hvis du følger vores trin-for-trin WorldWideCoupon virus fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til WorldWideCoupon

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WorldWideCoupon, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan slipper du af med WorldWideCoupon virus

Sådan fjernes WorldWideCoupon virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WorldWideCoupon installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WorldWideCoupon virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WorldWideCoupon fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WorldWideCoupon virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WorldWideCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WorldWideCoupon virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WorldWideCoupon. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WorldWideCoupon virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WorldWideCoupon, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WorldWideCoupon virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WorldWideCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WorldWideCoupon virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man WorldWideCoupon fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde WorldWideCoupon være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse WorldWideCoupon virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WorldWideCoupon. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WorldWideCoupon virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

WorldWideCoupon skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 3, 2014 10:50, februar 26, 2015 15:08
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *