WowCoupon Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: WowCoupon Deals
 

WowCoupon Ads er en browserudvidelse, der kan blive føjet til Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, og den viser talrige annoncer, når brugerne surfer på internettet. Det er meningen, at programmet skal levere kuponer og promokoder til at købe diverse ting billigere på internettet. Men det er dog ikke det vigtigste formål med WowCoupon. I virkeligheden reklamerer applikationen for forskellige detailhandlere på internettet, og forsøger at øge deres hjemmesiders popularitet.

Så snart dette adwareprogram er føjet til browseren, begynder det at overvåge brugerens søgeaktivitet. Programmet registrerer hvilke søgeforespørgsler, du foretager, og hvilke hjemmesider du for det meste besøger. Disse oplysninger bliver brugt til at udvikle annoncer, som vil være relevante for dine interesser, hvilket yderligere øger chancen for, at du vil klikke på dem. Da WowCoupon Ads indeholder links til diverse tredjeparters hjemmesider, vil du ende med at besøge de sider og dermed forbedre deres trafik, så snart du klikker på de links.

Det er ikke kun usikkert at besøge ukendte sider, men konstante omdirigeringer er også yderst generende for din søgning. Det faktum, at WowCoupon kan spore dine søgevaner, kan desuden øge risikoen for, at det vil videregive disse oplysninger til tredjeparterne, hvilke kan bruge dem til andre formål vedrørende markedsføring, og dermed give dig endnu flere problemer.

Du kan undgå infiltrationen af WowCoupon ved ikke at installere det, hvis du nogen sinde skulle komme til at besøge den officielle hjemmeside. Du skal ligeledes aldrig downloade noget værktøj fra hjemmesider med et dårligt ry. Du skal heller ikke forkaste muligheden for, at programmet også kan være bundtet til dine lovlige downloads. Du skal altid kontrollere installationspunkterne ved dine nye applikationer, og du skal ikke acceptere noget ukendt værktøj, hvis du bliver foreslået den slags.

Fjern WowCoupon Ads fra din computer, så snart du bemærker dem i dine browsere. Tag et kig på vejledningen herunder, som beskriver, hvordan det gøres:

Manuel fjernelse af WowCoupon Ads

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne WowCoupon Ads’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter WowCoupon og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af WowCoupon Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til WowCoupon og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af WowCoupon Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til WowCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af WowCoupon Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner WowCoupon. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til WowCoupon Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WowCoupon Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

WowCoupon Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 24, 2015 08:22, januar 24, 2015 08:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *