WSearch - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

WSearch er en browser hijacker, der tager kontrol over Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet trænger ind i tilfældige computersystemer sammen med andet software, som computerbrugerne selv downloader. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det systemets parametre og foretager sig mange uønskede ting.

WSearch erstatter din standard søgemaskine og startside. Selvom den ligner en normal søgeudbyder, omdirigerer den i virkeligheden til mange kommercielle hjemmesider og inkluderer også pågældende sider i dine søgeresultater. WSearch kan ligeledes omadressere dig til nogle ondsindede hjemmesider, hvor dit system så nemt som ingenting kan blive inficeret med malware og andre typer infektioner.

Du skal være forsigtig med dine downloades, så du kan undgå, at programmer ligesom WSearch trænger ind i din computer. Hvis du følger alle punkterne ved hver installation, vil du være i stand til at se, om der er ekstra programmer bundtet med hovedprogrammet. Du skal afvise at installere ukendte programmer på din computer.

For at fjerne WSearch, skal du slette det fra Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen. Det anbefales at afinstallere ALLE programmer, der er installeret den samme dag, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne virus installerer software, som blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, er det en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes WSearch fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern WSearch fra listen.

Sådan fjernes WSearch fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, så omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes WSearch fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til WSearch

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WSearch, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel WSearch fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 7, 2015 09:04, september 7, 2015 09:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *