Yahlover - Hvordan Fjernes Det?

 

Yahlover ormen er også kendt som Sohana ormen. Yahlover arbejder hemmeligt i baggrunden for at levere ondsindede filer på den kompromitterede maskine. Denne orm er farlig, fordi den spredes via netværksdelinger. Den kan sandsynligvis også være i stand til at inficere nogle instant Messenger applikationer og således få adgang til eventuelle ofre.

Yahlover ændrer Windows registreringsdatabasen, på den måde at den indstiller sig selv til at køre ved opstart. Denne infektion er vanskelig at spore uden sikkerhedsværktøjer, for ormen skjuler sine aktiviteter ret godt. Yahlover ormen er i stand til at narre firewalls og dukker op på deres liste som et lovligt program. Den er også i stand til at undgå antivirus værktøjer.

Yahlover kan medføre megen skade, da det er svært at lægge mærke til den og slette den; og den installerer som regel farlige trojanske virusser. Hvis du har mistanke om, at denne infektion kører på din computer, skal du blokere admin.waverevenue.com, bhxtakekep.net, diesam.moe.hm og sousi.extasix.com websiderne ved hjælp af din HOSTS fil. Disse domæner bliver oftest brugt af Yahlover til at downloade andet malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Yahlover

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yahlover, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Yahlover fjernelse

 
Processer:
Registre:
       
 

Om forfatteren

 
januar 31, 2016 19:30, januar 31, 2016 19:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *