Yawtix Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

Yawtix er en adware, der er skabt af SuperWeb LLC, for at reklamere for forskellige kommercielle websider og øge deres trafik. Selv om programmet hævder at forbedre din søgningsoplevelse og gøre din handel online meget nemmere, er det faktisk ikke dens primære anliggende. Når Yawtix først er inde i systemet, bombarderer den dine browsere med tonsvis af annoncer fra dens partnere og blander sig konstant i din søgeaktivitet.

Indholdet af Yawtixs annoncer er baseret på dine seneste søgeforespørgsler. Adwaren kan overvåge denne information og udvikle målrettede annoncer, så de kan tiltrække flere brugere og øge chancen for, at der bliver klikket på dem. Som regel indeholder annoncerne forskellige rabatter på de artikler, du højst sandsynligt vil være interesseret i. Jo flere klik den får, jo bedre er det, da skaberne af Yawtix får penge for affiliate/tilknyttede links. Du bør imidlertid huske på, at når du klikker på ukendte annoncer, øges risikoen for at blive omdirigeret til ondsindede websider. Desuden krænker adwaren dit privatliv ved at opspore dine søgevaner.

Yawtix kan downloades fra dens officielle webside, men de fleste gange bliver den installeret sammen med andet freeware. Du bør være mere forsigtig, når du downloader forskellige players og andre gratis applikationer, og undgå ekstra downloads, der følger med. Du skal altid følge installationstrinene ved disse programmer, og sørg for at fravælge alle valgfrie downloads, du ikke er bekendt med. Hvis dit system allerede er ramt, skal du fjerne Yawtix Ads hurtigst muligt. Afinstallér adwaren fra Kontrolpanelet og gendan indstillingerne i alle de ramte browsere. Se nærmere på vores fulde fjernelsesvejledning herunder.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Yawtix Ads’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Yawtix og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Yawtix Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Yawtix og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Yawtix Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Yawtix og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Yawtix fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Yawtix. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Yawtix Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yawtix Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 1, 2014 08:41, august 1, 2014 08:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *