Yeadesktop.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Yeadesktop virus
 

Sikkerhedsforskere betvivler det nyttige ved søgeplatformen Yeadesktop.com, og advarer folk om, at den kunne gå hen og skabe problemer. Yeadesktop.com har en bunke elementer, hvormed denne søgemaskine også kan levere spil, sjove vittigheder og genveje til de mest foretrukne websider og netværk. Vores gruppe af forskere kan imidlertid se tegn på, at denne søgemaskine er upålidelig og direkte svindel. Den hører til blandt andre browser hijackere, der infiltrerer operativsystemer uden tilladelse og fortsætter med at handle uden autorisation. Malware-parasitten vil tage kontrol over dine browserindstillinger, og så længe denne browser hijacker er til stede, vil websiden Yeadesktop.com ikke slippe taget på din startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side.

Yderligere oplysninger om Yeadesktop.com virus

Yeadesktop.com virus kan være bundtet med software fra tredjepart. I dette tilfælde er adwareprogrammet Yeadesktop ansvarlig for denne browser hijacker, og det ser ud til at være en kinesisk applikation. Brugerne har også meldt om problemer, da de forsøgte at fjerne dette potentielt uønskede program (PUP) fra deres enhed. Både browser hijackeren og applikationen laver om på brugerens operativsystem, så det ikke fungerer ordentligt. F. eks kan der ske ændringer i Windows registreringsdatabasenøglerne, og browsernes genveje kan ligeledes gennemgå specifikke modifikationer. Der vil formentlig blive lavet om på destinationslinks.


Yeadesktop.com hijacker

Vildledende online annoncer, der stammer fra svindlere og skurke, er noget, som Yeadesktop.com virus også kan diske op med. Men du skal ikke lade dig vildlede til at besøge skadelige websider, som viser fabrikeret materiale. Falske teknisk support-tjenester kan f. eks midlertidigt blokere din adgang til browseren/enheden og opfordre dig til at ringe til en bestemt hjælpelinje. Det er en af de måder, hvorpå svindlerne forsøger at lokke penge fra dig – ved at tilbyde dig en eller anden form for sikkerhedsværktøj, som rent faktisk er ubrugeligt.


Eftersom Yeadesktop.com virus har ry for at være en browser hijacker, forventes det, at den overvåger brugerens aktivitet. Da der ikke foreligger en klar Fortrolighedspolitik eller Slutbrugerlicensaftale, kan vi kun gå ud fra, hvordan brugerens besøg/søgeforespørgsler vil blive behandlet. Det er en upålidelig søgemaskine, hvilket betyder, at den ikke gør meget ud af sikkerheden. Den har kun til hensigt at tjene penge på pay-per-click-ordninger og webtrafik. Sådan nogle ubetydelige bagateller såsom brugerens privatliv og sikkerhed er ikke noget, som svindlerne prioriterer højest. Som vi allerede har forklaret, så kan materialet, som Yeadesktop.com virus reklamerer for, endda komme fra mere mistænkelige parter, som sigter efter at kompromittere din it-sikkerhed i langt højere grad.

Heldigvis har vi en løsning på problemet. For det første kan du vælge et automatisk program i form af et anti-malwareværktøj, der ikke alene vil tage sig af dette særlige malware, men også fremover beskytte dit operativsystem. Spyhunter, Plumbytes og Reimage er super velegnede til opgaven. Ellers kan vi tilbyde dig en manuel fjernelsesmetode. Nedenfor kan du finde og følge den særlige vejledning, så du kan slippe af med malwareprogrammet på egen hånd.

Således distribueres Yeadesktop.com virus

Hvordan bliver man inficeret med Yeadesktop.com virus? Det kan være, at man skødesløst har downloadet software fra ukendte steder. Selvom en applikation har en officiel webside, betyder det ikke nødvendigvis, at den er pålidelig. Tjek først, om sikkerhedsforskerne har fundet noget forkert ved det værktøj, som du er ved at putte ind i dit operativsystem. Når du endvidere installerer applikationer, skal du altid gøre det med en tilpasset opsætningsguide. Du skal altså vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling til proceduren og gennemse alt, hvad du bliver tilbudt. Hvis der er nogle ekstra værktøjer, skal du holde dig langt væk fra dem. Forskellige websider, der tilhører tredjepart, kan også være involveret i en såkaldt drive-by download. Hvis dit system allerede er inficeret med en malware-parasit, kan det nemt blive udsat for andre varianter.Automatiske fjernelsesværktøjer til Yeadesktop.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yeadesktop Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Yeadesktop.com virus

Sådan fjernes Yeadesktop virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Yeadesktop.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Yeadesktop virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Torcho.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Yeadesktop.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Yeadesktop.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeadesktop virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Yeadesktop.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Yeadesktop.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeadesktop.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Yeadesktop.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Yeadesktop virus fra listen.
Sådan fjernes Yeadesktop virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Yeadesktop virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeadesktop.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Yeadesktop.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Yeadesktop.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Yeadesktop virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeadesktop.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Yeadesktop.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 30, 2017 07:28, juli 19, 2017 10:35
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *