Youfilejds.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Youfilejds.com er et adwareprogram, der hører til den type adware, der frembringer falske sikkerhedsadvarsler. Dette popup-adware anses for at være teknisk support-svindel, eftersom det ikke alene skræmmer dig med falske sikkerhedsadvarsler, det opfordrer dig også til at kontakte såkaldt teknisk support. Men det er bedst, at du ikke ringer på det telefonnummer, for ellers kan du få alvorlige problemer.

Om Youfilejds.com Adware

Youfilejds.com adware har fremgang som en udvidelse i alle de mest almindelige browsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera og Safari. Den viser popups med advarsler om, at din computer er inficeret med malware, og opfordrer dig til at kontakte teknisk support på telefonnummer +1-866-261-2971 – som sikkert kan gå hen og blive en dyr fornøjelse. Hvis du tror på disse svindlere, kan du komme til at købe et falsk sikkerhedsværktøj, der vil inficere dit computersystem, som sikkert var rent i forvejen.

Udover de falske sikkerhedsadvarsler tilbyder Youfilejds.com popup falske softwareopdateringer, herunder opdateringer til Flash Player og lignende. I dette tilfælde anvendes samme taktik. Beskeden forsøger at overbevise dig om, at dit software er forældet og bør opdateres. Og eftersom forældet software er det primære bytte for den slags skadelige software-kits såsom exploit kits, er det nemt at blive snydt af den slags notifikationer. Den slags sårbarheder er således en ”tikkende bombe”. Men sandheden er, at Youfilejds.com programmet i sig selv vil forurene din computer med malware, såsom andre adwareprogrammer eller hijackware.

Hvordan distribueres Youfilejds.com Adware

Dette stædige adwareprogram vedhæfter sig selv til populære gratis applikationer, såsom Flash Players, Videoafspillere, Media Downloaders osv. Så når du downloader og installerer, lad os sige, en Flash Player, sniger Youfilejds.com PUP (potentielt uønsket program) sig hemmeligt med ind i din computer. Derfor er det nødvendigt, at du læser Fortrolighedspolitikken samt Vilkår og Betingelser for Brug, inden du udfører opsætningen. Endvidere skal du glemme alt om at stryge gennem installationspunkterne ved blot at klikke på Næste-knappen, for det vil ikke hjælpe dig. Du skal i stedet vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation og gøre dig selv den tjeneste at fravælge forvalgte, valgfrie installationer. Sådan udfører du en ordentlig installation. Du skal ligeledes være mere opmærksom på den potentielle fare ved at følge tvivlsomme links (f. eks torrents osv.) samt klikke på mistænkelige annoncer.

Hvis i imidlertid skulle være så uheldig, at Youfilejds.com tilføjelsen allerede har invaderet din computer, kan du anvende et godt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, eller følge den manuelle fjernelsesvejledning for Youfilejds.com popup nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Youfilejds.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Youfilejds.com Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Youfilejds.com popup

Sådan fjernes Youfilejds.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Youfilejds.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Youfilejds.com popup og relaterede parasitter såsom “System Warning” Popup , Youksoft.com popup , Vlcplayer.blupak.com popup , Freeupdate.thenewupdater.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Youfilejds.com popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Youfilejds.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youfilejds.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Youfilejds.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Youfilejds.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Youfilejds.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youfilejds.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Youfilejds.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Youfilejds.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youfilejds.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Youfilejds.com popup fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Youfilejds.com popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Youfilejds.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youfilejds.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
december 17, 2016 07:48, december 17, 2016 07:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *