YourAdExchange - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

YourAdExchange er en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Den kategoriseres som adware, fordi den viser annoncer i diverse netbrowsere. Det rapporteres, at denne applikation bliver installeret på brugernes computer, uden at de selv er klar over det, og begynder ondsindede aktiviteter i deres netbrowsere. Det er ikke vanskeligt at identificere dette malware, når det først er inde i systemet, fordi de fleste af annoncerne, der vises af YourAdExchange, er markeret med slogans såsom ”Ads by YourAdExchange” eller ”Brought to you by YourAdExchange”. Hvis du har bemærket det i en af dine netbrowsere, er din computer helt afgjort inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Da det er en relativ ny infektion, er det ikke alle anti-malware programmer, som har den i deres database og kan ganske enkelt ikke finde den. Derfor anbefaler vi, at du benytter et af disse anti-malware værktøjer: SpyHunter, Malwarebytes eller Stopzilla. Download og installer en af disse applikationer. Scan derefter din computer med den. Den vil automatisk finde og fjerne denne trussel for altid. Og den vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have den installeret i dit system. Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du fjerne YourAdExchange uden det. Rul ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin YourAdExchange manuelle fjernelsesvejledning. Du skal blot følge alle instrukser omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne programmet manuelt.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende denne fjernelsesproces eller selve infektionen, skal du endelig ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du er interesseret i at vide mere om YourAdExchange, skal du bare læse videre.

Om YourAdExchange adware

Denne applikation benævnes som ondsindet af flere årsager. For det første trænger den ind i brugernes computer, uden at de overhovedet er klar over det. Den distribueres bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Så det vil være klogt kun at downloade software fra pålidelige og velkendte kilder.

For det andet viser denne applikation annoncer i netbrowserne, mens du søger på internettet. Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari. Annoncerne kan fremkomme i forskellige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller nyt vindue i din netbrowser. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på nogle af de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhøre cyber kriminelle. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved YourAdExchange er indsamling af data. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med YourAdExchange, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert et klik, du foretager på annoncerne.

Sådan undgår du YourAdExchange samt andet malware

Hvis du gerne vil undgå YourAdExchange eller andre lignende infektioner, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være YourAdExchange eller andet malware af den type. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående fjerne denne virus fra din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til YourAdExchange

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom YourAdExchange, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af YourAdExchange ads

Sådan fjernes YourAdExchange ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom YourAdExchange installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til YourAdExchange
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af YourAdExchange fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med YourAdExchange samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med YourAdExchange, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse YourAdExchange fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner YourAdExchange. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af YourAdExchange eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med YourAdExchange, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse YourAdExchange fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med YourAdExchange samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med YourAdExchange, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man YourAdExchange fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse YourAdExchange fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på YourAdExchange. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med YourAdExchange, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel YourAdExchange fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
april 1, 2015 07:07, april 1, 2015 07:07
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *