Zhinku.info - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Forstyrrer Zhinku.info dig, hver gang du åbner en webbrowser? Så betyder det, at din computer er inficeret med dette malware. Selvom det ikke er særlig farligt, skal du alligevel fjerne det med det samme, for det kan nemlig give dig problemer med din it-sikkerhed.

Du kan fjerne Zhinku.info på to effektive måder, nemlig manuelt eller automatisk. Eftersom det er meget hurtigere og nemmere at gøre det automatisk, foreslår vi, at du vælger den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er lagret på din harddisk. Det skulle straks kunne finde og fjerne Zhinku.info fra dit system. Og hvis din computer i forvejen er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malwareprogram, kan du som sagt også slippe af med Zhinku.info manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Zhinku.info manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Zhinku.info selv.

Hvis du skulle støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen af Zhinku.info, er du velkommen til at kontakte os via kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Zhinku.info.

Om Zhinku.info browser hijacker

Først og fremmest ligner denne Zhinku.info webside skrammel, og den er på russisk, så ingen kan forstå, hvad der står. Desuden er den fuld af annoncer og generende pop-ups. Hvis Zhinku.info virus har inficeret din computer, vil du se denne webside, hver gang du åbner din webbrowser. Den ser således ud:

Denne browser hijacker infektion opfører sig også som et adwareprogram, for når den først er inde i dit computersystem, vil den vise forskellige annoncer i alle dine webbrowsere. Der er tale om alle mulige slags, såsom bannerreklamer, i-tekst, kontekstuelle, popup og popunder-annoncer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.

Annoncerne, der vises af Zhinku.info, dukker som regel op, når du besøger e-handel websider, såsom eBay og Amazon. De vil tilbyde dig nogle bestemte varer eller tjenester til favorable priser. Men du skal ikke falde for det trick. Tilbuddene er for det meste falske – de er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der vises af Zhinku.info, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Zhinku.info kan også indsamle oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, ja selv din IP-adresse og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger disse oplysninger til at forbedre deres annoncer i henhold til dine interesser, og således bliver de mere relevante og tiltrækkende, hvormed der er større chance for, at du klikker på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med Zhinku.info, for de it-kriminelle bag programmet tjener penge på den måde.

Du anbefales at beskytte din computer med et pålideligt anti-malwareprogram, så du kan undgå, at sådan noget sker. Men hvis det er for sent og dit computersystem allerede er inficeret, skal du ikke vente, men fjerne det omgående.Automatiske fjernelsesværktøjer til Zhinku.info

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Zhinku.info, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Zhinku.info virus

Sådan fjernes Zhinku.info ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Zhinku.info installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Zhinku.info fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Zhinku.info fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zhinku.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Zhinku.info fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Zhinku.info og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zhinku.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Zhinku.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Zhinku.info fra listen.
Sådan fjernes Zhinku.info fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Zhinku.info samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zhinku.info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Zhinku.info fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Zhinku.info være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Zhinku.info fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Zhinku.infoog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zhinku.info, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Zhinku.info fjernelse

 
Processer:
 

Zhinku.info skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 28, 2017 07:41, februar 28, 2017 07:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *