ZipperNew - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

ZipperNew kan umiddelbart virke som et nyttigt værktøj, men det er blot endnu et ondsindet program, som du ikke bør have installeret på din computer, hvis du gerne vil undgå alvorlige it-sikkerhedsproblemer. Programmet kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er inde i systemet, vil det vise forskellige annoncer i alle dine browsere.

Det er ikke særlig svært at afgøre, om din computer er inficeret med ZipperNew eller ej, for annoncerne, der vises af dette malware, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by ZipperNew” eller ”Brought to you by ZipperNew”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret og du bør gøre noget ved sagen.

Virus såsom ZipperNew kan fjernes enten manuelt eller automatisk, så du skal blot finde den fjernelsesmetode, der passer dig bedst. Hvis du gerne vil gøre det hurtigt og uden besvær, anbefaler vi, at du vælger den automatiske metode.

Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Vi foreslår, at du anvender Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes – begge programmer er troværdige og vil løse dine problemer på få minutter. Hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af egne grunde ikke har lyst til at downloade noget ekstra software, kan du som sagt også fjerne ZipperNew manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin ZipperNew manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne ZipperNew selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om ZipperNew og dets specifikke funktioner. Skulle du have noget spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om ZipperNew adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Når ZipperNew først er inde i systemet, vil det vise diverse annoncer i pågældende browsere. Annoncerne kan fremkomme som pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce.

Vi kan ikke råde dig til at klikke på en af de annoncer, der vises af ZipperNew, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

ZipperNew er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google eller Facebooks ads, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder ZipperNew installeret på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres ZipperNew adware

ZipperNew spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med diverse freeware programmer, som kan downloades fra internettet. Så næste gang du downloader og installerer en media player eller software opdatering fra en upålidelig webside, er der risiko for, at ZipperNew vil blive downloadet og installeret ved siden af. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og så skal dit system altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til ZipperNew

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ZipperNew, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af ZipperNew Ads

Sådan fjernes ZipperNew ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ZipperNew installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ZipperNew
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ZipperNew fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med ZipperNew samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ZipperNew, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse ZipperNew fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ZipperNew. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af ZipperNew eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ZipperNew, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse ZipperNew fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med ZipperNew samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ZipperNew, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man ZipperNew fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde ZipperNew være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse ZipperNew fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på ZipperNew. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ZipperNew, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel ZipperNew fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
december 7, 2015 11:59, december 7, 2015 11:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *