Simplelocker Ransomware

Simplelocker er endnu et ransomware, der krypterer filer, som er gemt på en inficeret enhed og som derefter kræver en løsesum for at dekryptere dem. Men Simplelocker sigter imidlertid ikke kun efter computere, men også mobiltelefoner og tablets med Android operativsystemer. Mens computere i de fleste tilfælde er beskyttet og computerbrugerne som regel har installeret et antivirus eller et anti-malware program på deres PC, så er telefoner og tablets tit ubeskyttet. Og det er en perfekt niche for cyber kriminelle – de kan inficerer tusindvis af ubeskyttede mobile enheder.

Brugerne har en masse vigtige filer på deres mobiltelefoner, såsom fotos eller deres kontakter, noter osv., så derfor kan dette ransomware forårsage vældig mange problemer. Det er stadig umuligt at dekryptere filer på din computer, hvis de er låst af CTB ransomware, men der findes en måde, hvorpå du kan dekryptere filer, der er krypteret af Simplelocker. It-sikkerhedsselskabet Avast har udviklet en gratis Ransomware Fjernelsesapplikation, som kan downloades til alle Android enheder via en Google Play butik.

Hvis din Android enhed allerede er inficeret med Simplelocker, kan det være vanskeligt at installere Avast Ransomware Fjernelsesapp’en direkte fra din enhed, fordi Simplelocker benytter en pop-over besked for at forhindre brugeradgang. Men du kan dog installere denne it-sikkerhedsapplikation ved hjælp af din computer. Det eneste du skal gøre er at besøge Google Play hjemmesiden via en netbrowser på din computer og finde et Ransomware Fjernelsesværktøj. Brug den samme log ind information som på din Android enhed og installer applikationen. Den vil således blive installeret på din telefon eller tablet, og du vil være i stand til både at dekryptere de krypterede filer samt fjerne Simplelocker ransomware. For yderligere fjernelsesinstruktioner kan du besøge Avast blog. Den samme applikation kan bruges til at fjerne FBI Android virus.

Hvis din mobile enhed ikke er inficeret endnu, skal du beskytte den med det samme. Indstil forudindstillingerne på din telefon eller tablet til ofte at oprette sikkerhedskopifiler. På den måde vil du i tilfælde af en infektion være i stand til at gendanne din enhed til den tidligere tilstand. I forlængelse af det bør du installere et pålideligt anti-malware program på din Android telefon. Du kan finde troværdige samt gratis sikkerhedsprogrammer på Google Play store.

 

Om forfatteren

 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *