Vi går ind for sagen at bekæmpe malware på den største slagmark i verden: internettet. Vi er klar til at tage udfordringen op og gøre internettet til et sikkert sted, så alle effektivt kan udøve deres ret til at surfe på internettet uden frygt for at lide tyveri på deres identitet, kreditkortsvindel eller angreb af tusindvis af pop-op annoncer fra cyberspace.

Vi er her for at hjælpe dig og forsyne dig med midler til at bekæmpe spyware. Vi er 2-viruses.com.

Det er vores mission at udstyre dig med fjernelsesvejledninger til de fleste af de farlige malware-programmer, som udgør en trussel for internetfriheden.

Redegørelse om tilknytning og valg af software

Ingen af de ansatte på 2-viruses.com arbejder for spyware eller antivirus producenter. Hvis en person imidlertid er tilfreds med det software, vi har anbefalet, og køber det, får vi en andel af det betalte beløb. Det giver os mulighed for at opretholde denne blog og udvikle gratis løsninger, der fungerer for størstedelen af vores læsere.

Vi har ingen grund til at reklamere for software eller tjenester, der ikke har nogen værdi for vores læsere, for til forskel fra de annoncerende leverandører bliver vi ikke betalt for det. Vi anbefaler ikke software, som ikke tilbyder en fortrydelsesret eller på anden måde ikke giver dig mulighed for at prøve produktet inden køb.

Du kan finde flere oplysninger på vores redegørelsesside.

Vores team

Du kan finde flere oplysninger om vores team på Forfatter siden.

Kontakt information:

Hvis du eventuelt har nogle spørgsmål, problemer eller forslag, kan du kontakte os via denne formular:

2-viruses.com vedligeholdes af JSC Digima. Postadresse:

JSC “Digima”

Phone: +370 688 77721

Donelaicio 62-207

LT-44248 Kaunas,

Lithuania