Vi lægger vægt på at levere gode og gratis manuelle fjernelsesvejledninger. Vi kan imidlertid anbefale software, der fremskynder processen. Nogle af de softwareprogrammer kan tillige have betalingsversioner.

Det er dyrt at overvåge de nyeste parasitter, teste fjernelsessoftware samt fjernelsesvejledninger.

2-virusses.com holdes kørende ved hjælp af disse indtægtskilder nævnt i uvilkårlig rækkefølge:

  • Google Adsense kontekstuelle annoncer
  • Tilknytning til Malwarebytes, PCTools, Superantispyware, Enigma Software /Spyhunter), IS3 (Stopzilla) (lovlige anti-spyware og anti-malware virksomheder)
  • Tilknytning til Symantec, ESET, Comodo (lovlige antivirus og sikkerhedsfirmaer)
  • Andre mindre affilierede kilder

Vi bliver betalt, når folk betaler for bestemte affilierede produkter, der løser deres problemer. Mens vi bliver betalt for de produkter, som de affilierede softwareproducenter sælger, får vi ikke penge for at vise deres annoncer, ligesom vi heller ikke arbejder for disse firmaer på nogen som helst måde: kontrakter, ansættelse osv. Vi får ikke penge for bestillingerne, når folk er utilfredse og gerne vil have deres penge retur.

Penge er ikke det vigtigste, når vi skal udvælge eller anbefale disse produkter. Vi synes, at hvert af de produkter, som vi anbefaler, skal kunne tilbyde gratis hjælp og værdi for vores læsere og være egnet til den opgave, vi anbefaler. Vi anbefaler ikke software, som vi ikke selv har brugt eller testet først.

Alle de anbefalede softwareprogrammer skal i det mindste opfylde følgende krav:

  1. Det skal efter vores mening være et af de bedste inden for genren. Der findes ikke et softwareprogram, der er det bedste, og i nogle tilfælde kan en anden løsning umiddelbart være bedre.
  2. Det skal kunne tilbyde en gratis søgning (i det mindste) efter problemerne eller en gratis prøveperiode, det kan ikke hævde, hvad det ikke tilbyder (f. eks den bedste beskyttelse uden et beskyttelsesmodul osv).
  3. Det skal være i besiddelse af en god support og returretspolitik, i det mindste for de applikationer og tjenester, der koster penge.
  4. Det skal have gode resultater og ingen lyssky historie bag sig.
  5. Vi bruger det eller har for nylig brugt det selv.

Vi opfordrer vores brugere til at teste alle softwareprogrammer og tjenester, inden de køber og først da vurderer programmernes egnethed. Du er ikke forpligtet til at købe noget af os eller af de værktøjsudviklere, som vi anbefaler.