Do-search.com virus - Hvordan fjernes det?

 

Do-search.com virus er en browser hijacker, der er programmeret til at øge trafikken for særlige hjemmesider ved at omdirigere slutbrugere til dem. Programmet bliver installeret på computerne ved at være bundtet med installationsprogrammerne ved gratis software. Den slags udspekuleret infiltration er en populær måde, hvorpå potentielt uønskede applikationer bliver distribueret til tilfældige computere. Hvis du gerne vil undgå Do-search.com virus samt andre lignende værktøjer, bør du altid holde øje med dine downloads og aldrig installere noget, som du ikke har tilstrækkeligt med oplysninger om.

do-search-com-virus

Do-search.com virus kan blive installeret i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det deres indstillinger til sine egne og gør dig ude af stand til at nulstille dem. Programmet udskifter din startside og standard søgeudbyder med Do-search.com. Dine søgeresultater vil derved blive bragt af Yahoo Search. Problemet er, at det hovedsageligt inkluderer sponsorerede hjemmesider i dine søgeresultater og det ligner slet ikke en normal søgning ved brug af Yahoo.

Derudover forårsager Do-search.com virus omdirigeringer til forskellige sponsorerede hjemmesider og gør i bund og grund din søgning meget kompliceret. Som følge af alle disse konsekvenser samt metoder, det benytter til at trænge ind i computerne, anses programmet for at være et potentielt uønsket program. Det anbefales på det kraftigste at fjerne Do-search.com virus fra din browser, så snart du opdager det i dit system.

For det første er du nødt til at slette Do-search.com virus samt relaterede programmer fra Kontrolpanelet og browser plugins. Vi anbefaler, at du afinstallerer ALLE applikationer, der er installeret den samme dato, hvor problemerne opstod. Scan med Spyhunter, da det udmærket identificerer den slags programmer. Du bør ligeledes kontrollere browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Do-search.com på listen, bør du benytte anti-malware værktøjer, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Det vil ikke ændre dine søgeudbydere, at du afinstallerer programmet fra din computer, det vil blot stoppe annoncerne, så de ikke dukker op i din computer. Så du er nødt til at gøre det selv manuelt. Du kan vælge instruktionerne nedenfor i overensstemmelse med hvilken browser, du benytter.

Her følger en fuld vejledning til, hvordan man fjerner Do-search.com virus:


Automatisk Do-search.com virus fjernelse værktøjer

 
  Hent Spyhunter Do-search.com virus afsløringBemærk: Spyhunter forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Do-search.com virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
 

Manuel fjernelse af Do-search.com virus

Sådan fjernes Do-search.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Do-search.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Do-search.com virus og relaterede parasitter såsom Search.protectedio.com virus , Only-search.com virus , Search.gophoto.it virus , Search.offersbar.com virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Spyhunter, Malwarebytes og Stopzilla, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Do-search.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Do-search.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet Do-search.com virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner Do-search.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Do-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner Do-search.com virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Do-search.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Do-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner Do-search.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Do-search.com virus fra listen.

Sådan fjernes Do-search.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Do-search.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Do-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Do-search.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller Do-search.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Do-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Do-search.com virus fjernelse

 
Processer:

 

 

Do-search.com virus skærmbilleder

 
Custom image 223a28e8 for 1756
           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *