HoistSearch.com virus - Hvordan fjernes det?

 

HoistSearch.com virus er en browser hijacker/kaprer, der normalt fremmes sammen med diverse freeware. Den ligner en ægte søgeudbyder, men sandheden er dog en anden. HoistSearch.com virus kan være ret så skadelig for din computer, så det kan ikke anbefales at benytte den. Programmet ødelægger som regel Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Den erstatter din startside og søgemaskine uden din tilladelse, og ændrer fuldstændig din søgeoplevelse.

hoistsearch-com-virus

http://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/09/hoistsearch-com-virus.png

HoistSearch.com virus forsøger at reklamere for talrige kommercielle hjemmesider, hvilke den derfor medtager i dine søgeresultater og omdirigerer dig til hver gang, den har chancen for det. Du kan tillige modtage tonsvis af annoncer, hvilke ikke kun er forstyrrende, men de kan ligeledes forsøge at omdirigere dig til skadelige hjemmesider. Det kan ikke anbefales at besøge ukendte hjemmesider, idet de kan indeholde diverse infektioner, og du vil ende med at lide under spyware eller andre truende aktiviteter. Hvis det sker, kan det gå hårdt ud over ikke blot dine browsere, men hele systemet, og du vil risikere at miste vigtig information samt skade din computer.

Desuden benytter programmet cookies til at indsamle og gemme følgende personlige information:

 • Computerens IP adresse
 • Browsertype (Internet Explorer 8, osv.)
 • Browserens sprogindstilling
 • Anden browser information (f. eks størrelse, forbindelsens hastighed)
 • Tid og dato for brugen af vores webside
 • Operative system eller platform (Mac, Windows XP, osv.)
 • Internetadressen på den webside, fra hvilken du linkede direkte til vores webside (dvs. URL på den sidste webside, du besøgte, før du kom til vores webside)
 • Din aktivitet på vores webside(r) og applikation(er), såsom dine forespørgsler, valgte søgeresultater, klik, sete sider, osv.
 • Hvis du installerer vores applikation(er), når du starter din browser, sender applikationen/applikationerne en anmodning om konfiguration, hvilket også inkluderer information om den specifikke udgivelsesdato og distributionskilde af din(e) applikation(er).

Selvom den hævder, at denne information aldrig vil blive videregivet til tredjeparter, involverer den slags programmer tit computerbrugere i diverse markedsførende aktiviteter. Du kan begynde at bemærke personliggjorde annoncer, der vises, når du søger på internettet, og andre tegn på, at dine søgevaner er blevet brugt til andre formål. Det anbefales ikke under nogen omstændigheder at benytte HoistSearch.com søgemaskinen. Ligesom det heller ikke anbefales at beholde den i systemet. Du bør fjerne HoistSearch.com virus lige så snart, du opdager dens aktivitet.

Husk på, at du nemt kan forhindre din computer i at downloade den slags programmer. En masse browser hijackere følger med andet freeware, som brugerne selv downloader. De omfatter gratis musik eller videoafspillere, download managers, værktøj til videooptagelse, PDF creators og mange andre applikationer, der kan downloades gratis fra internettet. Da mange brugere ikke er særlige opmærksomme på installationspunkterne ved nye programmer, benytter cyberkriminelle dette hul til at distribuere deres produkter. Det anbefales på det kraftigste at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, og kontrollere hvert punkt nøje, så du er sikker på, hvad du går med til, når du installerer en eller andet software. Hvis du bliver tilbudt at erstatte din startside med en ukendt hjemmeside eller at få ekstra software, som du ikke er sikker på, skal du aldrig acceptere disse ændringer. Du behøver normalt blot at fravælge disse valgmuligheder, og de vil ikke blive anvendt. Det er også meget vigtig at læse Vilkår og Betingelser ved et software, som du skal til at installere, da de som regel oplyser om alle valgfrie downloads, og indikerer om alle ændringer, som vil blive foretaget i dit system.

Hvis en af dine browsere allerede er ramt, skal du hurtigst muligt fjerne HoistSearch.com virus. Følg guiden nedenfor, for at lære, hvordan det gøres. For at slippe af med denne browser hijacker automatisk, skal du scanne din computer med et ægte anti-spyware program, f. eks Spyhunter eller Stopzilla. Sørg for, at du opgraderer dem til deres nyeste version, før du starter en scanning. Kun på den måde kan du være sikker på, at programmet vil finde og fjerne alle skadelige trusler.


Automatisk HoistSearch.com virus fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage HoistSearch.com virus afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom HoistSearch.com virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Særlige instruktioner til fjernelse af HoistSearch.com virus

Sådan fjernes HoistSearch.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom HoistSearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til HoistSearch.com virus og relaterede parasitter såsom Start.mysearchs.com virus , Delta Search Virus , Sweet-page.com virus , SearchAtomic.com virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af HoistSearch.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner HoistSearch.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet HoistSearch.com virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner HoistSearch.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med HoistSearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner HoistSearch.com virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med HoistSearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med HoistSearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner HoistSearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern HoistSearch.com virus fra listen.

Sådan fjernes HoistSearch.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med HoistSearch.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med HoistSearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man HoistSearch.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde HoistSearch.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Sådan fjernes HoistSearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller HoistSearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med HoistSearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

HoistSearch.com virus skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HoistSearch.com virus facts