Omniboxes.com virus - Hvordan fjernes det?

 

Omniboxes.com virus er en browser hijacker, der kan tage kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari. Det trænger normalt ind i systemet, når computerbrugere downloader andre applikationer fra internettet, såsom gratis media players, PDF creators, download managers osv. Når programmet er inde i systemet, ændrer det indstillingerne i din browser og tager kontrol over dine søgninger. Først erstatter Omniboxes.com virus din startside og standard søgemaskine. Desværre arbejder denne side helt anderledes end normale søgeværktøjer, til trods for dens udseende. Det vigtigste formål med Omniboxes.com virus er at omdirigere brugerne til diverse sponsorerede hjemmesider og opbygge en større trafik til dem samt øge deres sideplacering i søgeresultater.

omniboxes.com-virus

Det er stærkt anbefalet at fjerne Omniboxes.com virus fra din browser, lige så snart du opdager den. Hvis du ikke kan slippe af med den manuelt, så kør en fuld systemscanning med Reimage, Spyhunter, StopZilla eller andet pålideligt anti-malware værktøj. Hvis du gerne vil vide mere om denne hijacker, skal du blot læse videre. I slutningen af artiklen vil du finde en vejledning, der beskriver, hvordan man fjerner Omniboxes.com virus.

Om Omniboxes.com virus

Hvis Omniboxes.com virus allerede er trængt ind i din computer, vil den først og fremmest ændre din startside og søgeudbyder. Programmet kan påvirke en eller flere søgeudbydere på samme tid, så det er muligt, at du ikke vil være i stand til at foretage søgninger uden forstyrrelser, da alle dine browsere kan blive overtaget. Omniboxes.com virus ændrer dine søgeresultater ved at tilføje sponsorerede og kommercielle hjemmesider, så vel som at vise en lang række annoncer blandt søgeresultaterne. Hvis du klikker på disse annoncer, vil du ende med at besøge en kompromitteret hjemmeside eller endog downloade et potentielt uønsket program i dit system.

Omniboxes.com virus kan også inddrage dig i uetisk markedsføring. Programmet kan indsamle information om dine søgevaner, finde ud af dine interesser og efterfølgende sende disse data til tredjeparterne. De kan bruge denne information til at udvikle personliggjorte annoncer, hvilke helt klart er mere effektive, får flere klik og gør deres marketing kampagner mere succesfulde.

Således distribueres Omniboxes.com virus

De fleste brugere klager over, at Omniboxes.com virus dukker op i deres browsere, efter at de har downloadet noget freeware. Programmet bliver som regel installeret sammen med diverse afspillere, download managers osv. Hvis computerbrugere er mere opmærksomme på installationspunkterne ved den slags programmer, ville de muligvis undgå at tilføje Omniboxes.com virus eller lignende uønskede programmer. Normalt oplyses der om disse adwareprogrammer ved et af installationspunkterne. Som du ved, så er valgfrie downloads ofte tilvalgt på forhånd. Hvis du ikke fravælger dem, kan alle bundter blive tilføjet som standard. Derfor skal computerbrugere altid vælge en Brugerdefineret installation og kontrollere hvert punkt, inden de klikker ”Næste”, ”Godkend” eller ”Accepter”. Fravælg indstillinger, der angiver om downloads, som du ikke er bekendt med.

Du kan fjerne Omniboxes.com virus ved brug af et anti-malware program, hvor du kører en fuld systemscanning med det, eller du kan følge vejledningen herunder og fjerne dette badware manuelt. Du skal ikke bare ignorere programmet, for jo længere du beholder det i dit system, jo flere problemer kan der opstå.


Automatisk Omniboxes.com virus fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Omniboxes.com virus afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Omniboxes.com virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af Omniboxes.com virus

Sådan fjernes Omniboxes.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Omniboxes.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Omniboxes.com virus og relaterede parasitter såsom Binkiland.com virus , Safesurfs.com virus , Search.medianewtabsearch.com virus , Aqualious.com virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Omniboxes.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Omniboxes.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet Omniboxes.com virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner Omniboxes.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Omniboxes.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner Omniboxes.com virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Omniboxes.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Omniboxes.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner Omniboxes.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Omniboxes.com virus fra listen.

Sådan fjernes Omniboxes.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Omniboxes.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Omniboxes.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Omniboxes.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde Omniboxes.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Sådan fjernes Omniboxes.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller Omniboxes.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Omniboxes.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Omniboxes.com virus skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Omniboxes.com virus facts