Spyhunter

 

Scorekort og resumé

Navn: Spyhunter
Type: Anti-malwareprogrammer,
Firma: http://www.enigmasoftware.com
Pris: 39.99 (begrænset prøveversion tilgængelig)
Rating:
 
Vi er tilknyttet dette program. Læs vores offentliggørelse.  

Positive sider af Spyhunter

  • Spyhunter dræber aggressive malwareprocesser før installation
  • Spyhunter installerer på selv meget inficerede maskiner
  • Enorm database over malware parasitter
  • Spyhunter kan ligeledes arbejde sammen med andre antivirusser
  • Gratis support (hjælp)

Negative sider af Spyhunter

  • Omfatter ikke et antivirus program
  • Den er ikke den billigste anti-malware software

Spyhunter Detaljer anmeldelse

Spyhunter er en af nutidens førende kommercielle malware fjernere. Dens vigtigste kendetegn er malware fjernelse fra allerede inficerede systemer og integreret helpdesk, der giver løsninger til de værste infektioner. Trods avancerede funktioner, er Spyhunter nem at bruge og ganske hurtig. Den kan tillige bruges sammen med eksisterende antivirus software som on-demand (ved krav) skanner eller som værktøj til ekstra beskyttelse fra malware og spyware parasitter. 

En af Spyhunters vigtigste funktioner er dens installationsprogram. Noget malware prøver at forhindre lovlige antimalware programmer i at starte, ved at dræbe deres proces. De mest bemærkelsesværdige eksempler på denne adfærd er slyngler af WinWebSec familien. Imidlertid vil SH installeringsprogram dræbe uønskede processer under selve installationen., installere Spyhunter eksekverbare og udføre det.

Efter installationen vil Spyhunter downloade opdateringer til malware definitioner. Dette er vigtigt, da malware udgives dagligt, så nye definitioner hjælper med at bekæmpe nyligt opdaget malware. Kun da vil skanningen starte.

Spyhunter standard skanningshastighed er OK og kan sammenlignes med andre programmer. Den er virkelig god til at registrere Trojans og dårlige antivirusser og selv gratis versioner giver en fuld path (sti) til trusler, skanningsreporterne er virkelig informative. Det er op til brugeren at vælge fjernelsesmetode.

Spyhunter er et af de få valg til at rense din PC, der er inficeret med aggressive parasitter. Den kan bruges som ekstra værktøj til at deaktivere malware midlertidigt. Eller som hovedfjerner. På alle måder er det et værdifuldt værktøj i kampen mod malware.

I løbet af 2004 fik Spyhunter masser af dårlig omtale på grund af tilknyttede produkters dårlige, aggressive handlinger. Alle disse dårlige tilknyttede produkter blev droppet samme år. Siden da er flere nye og bedre versioner af Spyhunter blevet udgivet, nuværende version er 4.2.

Her er en videoguide til Spyhunter, der dræber Security Shield process under installation.

 

Spyhunter skærmbilleder

 
   
 
 
   
juni 13, 2014 11:17, september 2, 2014 10:23