EasyToShop - Hvordan fjernes det?

EasyToShop

EasyToShop er endnu en adware, der vil forsyne dig med en masse ubrugelige og forstyrrende pop-up annoncer i din webbrowser. Selvom udviklerne af EasyToShop lover, at denne applikation vil øge din oplevelse ved websøgning, ved at give dig en rimelig prissammenligning, når du handler online, så passer det ikke. Annoncer, der vises af denne adware, kommer fra tredje parter og de er derfor ikke pålidelige. Hvis du klikker på en af de annoncer, kan du sandsynligvis få alvorlige problemer, da de vil omdirigere dig til hjemmesider, der kan være inficerede og dermed skade din computer. Udover generende annoncer, er EasyToShop også kendt for at indsamle personlige oplysninger, såsom e-mail, telefonnumre, navne, søgehistorik eller søgeforespørgsler. Senere hen vil denne information blive givet videre til tredje parterne, for at de kan justere deres annoncer, så de passer til dine interesser eller placering.

Denne adware distribueres på lignende måde, som mange andre irriterende applikationer – ved at følge med gratis software. Når det så er sagt, er du nødt til at være ekstremt forsigtig under installationen af freebies, for at undgå denne ondsindede software. Du skal ikke springe noget trin over, og hvis det er muligt, så vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du er klar over, hvad du installerer. Du bør ligeledes læse alle Vilkår og Betingelser. Dette skulle beskytte dig mod at tilføje uønskede applikationer såsom EasyToShop.

Hvis din computer allerede er blevet inficeret, og du gerne vil fjerne programmet, anbefaler vi, at du skanner din PC med et troværdigt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil opspore dette virus og fjerne det automatisk. Du kan naturligvis også udføre dette manuelt. For at gøre det, kan du følge vores EasyToShop fjernelsesvejledning herunder.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne EasyToShops hovedkomponenter og installationsprogrammer

  1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
  2. Se efter EasyToShop og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
  3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af EasyToShop fra Internet Explorer

  1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
  2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til EasyToShop og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af EasyToShop fra Firefox

  1. Indtast about:addons i URL feltet.
  2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til EasyToShop og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af EasyToShop fra Chrome

  1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
  2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner EasyToShop. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
  3. Genstart Chrome.
  4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Easytoshop, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *